[德、意、法] 德, 波蘭遊記簡述

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次小弟第二次去德國, 先後去左德國3 間fkk, 同柏林gangbang, 仲有華沙上樓.
先講fkk , 分別係world, shark 同golden time
shark 同golden time值得推介, the world 都ok, 不過我去果日係weekday, d 女唔多, 上次去過oase, 大部份女都要求100 euro, 依幾間d 女純d, 同埋質素都真係唔差, 係fkk 共搵左7 女, hungary, romanian, russian, 保加利亞, moldva. 兩次跌錢,  兩條女r 左100 euro, 一次算賺左, 中出左個romanian , 金髮藍眼model, 原本foreplay 果時都係只係佢門口遊蕩下, 見佢好似high high 地, 我又果下色迷心竅, 無套入左, 之後, 佢連問三次 are you clean? 最終都被情慾征服左, 佢ky 都黎唔切用, 搞到我頭幾十下入去, 都唔夠濕, 細佬有d 唔夠順, 之後d 水開始源源不絕, 我諗當日我係佢第一個客, 因為小弟三點鐘左右就到左, 場內都唔算好多佬, 所以佢水源充足, 之後就中出左, 後尾佢都覺得俾左我著數左, 就叫我俾多個session, 我又無所謂, 咪同佢訓低傾下計, 好多羅馬尼亞女過黎做野, 好後生果d , 大部份係大學生做兼職, anyway, 最後我都俾多20 euro tips 俾佢, total €120.

之後gangbang, 都係e 字頭果間, 俾想像中好玩, €100, 由兩點玩到夜晚11 點, 真係鋤到個皮都損, 全場得我一個亞洲人, 但係其他人物人都有, 鋤到要抖, 就去食下野, 同其他客傾下計,  d 野食俾想像中好, 一休息就食, 仲有啤酒, 汔水任飲, 問過好多在場師兄, 佢地話第一次佢地都出唔到, 因為太緊張, anyway, 我覺得可以 enclore,

華沙果part, 有師兄有興趣再講, 始終poland 唔算太多人會去~

回復 bensex161 #1 的帖子

多謝有用報告。

關於GANGBANG, 我遲D都會去柏林, 心思思仲未決定去邊間好。而家心目中排名第一係E字頭果間, 第2係INSOMNIA, 第3係AP, 我得2日係柏林, 最多都係3揀2。CHING有冇建議? 同埋可唔可以講多D由2點到11點有乜野攪?
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄有運

回復 CPKELVIN #2 的帖子

Insomnia, 每日都有唔同主題,只有星期四先有gangbang, 聽其他當地師兄,都係依兩間好,e字頭,2點去到食下野,熟悉下個場,同其他人傾下,因為開始多人,緊張,硬唔起,我到六點先至進人竹田,每個鐘十日弓中田有唔同女,果日日牛期一,有6女,輪流每個鐘入場,一黑手,一中東,三竹日田人,中東妹有,d肥,我口一一口田啱,就出去焗下桑拿,好水師兄都田好友善,同佢地交流下心得

回復 CPKELVIN #1 的帖子

Insomnia, 每日都有唔同主題,只有星期四先有gangbang, 聽其他當地師兄,都係依兩間好,e字頭,2點去到食下野,熟悉下個場,同其他人傾下,因為開始多人,緊張,硬唔起,我到六點先至進人竹田,每個鐘都有唔同女,果日星一,有6女,輪流每個鐘入場,一黑,一中東,四白妹,黑都正,中東妹d肥,我唔啱,就出去焗下桑拿,好水師兄都好友善,同佢地交流下心得

Thanks for sharing,good information.....

ching u are so brave! thanks for the report

我係柏林剛好係星期三同四, 正好試晒2間

谢谢分享

多謝分享

師兄我黎緊去WARSAW
可唔可以分享下

多謝師兄分享~

Great report, lots to learn !
Thanks You!  so Poland better than Germany?

多謝報告

有興趣看看波蘭報告

great thanks for your most recent report. can you talk more about FKK world , is it better than Shark

E字頭其實叫邊間呢

so what is the full name for the ganbang shop start with letter e?
Please also tell us about Poland, ching.