[德、意、法] 德, 波蘭遊記簡述

其實波蘭, 只有1仔係合法, 集體經營係唔合法, 不過都有唔少brothel, 但係d 女 一般都唔會超過十個, 我諗只要唔過份當地警察都隻眼開隻眼閉掛, 1 仔好多女都係會放自己資料係o 字頭o既波蘭版141网頁度招生意, 當然好多係假相, 不過有時係真o既, 真係撞手神, ching 如果出發前, 最好去國際版141 做下功課, 佢地有d 包膠, 我試過用300 波元, 約660 hkd 搵左個服務麻麻o既中女, 又試過用 180 波元, 約港幣400, 搵左個自稱20岁, 我睇落再後生多兩年o既烏克蘭妹, 佢話係當地讀書, 服務算唔錯, 搞到我搵左佢兩次, (順帶一提, 華沙好多烏克蘭妹, 我係當地都識到兩個, 佢地主要去當地讀書, 因為波蘭經濟好過烏克蘭, 另外, 教育好似係免費同質素以東歐果邊來講都唔錯)

另外, 回復樓上個ching 問題, 坦白講, 我覺得shark 同 golden time 係我去過o既 幾間中最好, 以女o既質素來講, 不過我都只係去過oase, world, 同以上兩間, world 無shark 同gt 咁多女, 質素都無兩間咁好, 不過world如果有時間都值得一去, 因為再上一次去, 我食左個身材超正o既女女, pink lin, 波型又靚, 個樣又姣又靚,  比我係oase食用o既 仲好, 都係收我50 euro, d 女女唔會咁狠去搵生意, 可能d 客無咁, 所以服務都有heart d, 果個無用ky 都水份充足, 諗起都扯扯地. 全德國有成一百幾十間fkk, 維持到o既一定有d特別之處先可以生存到o既, 所以建議有時間可以試多幾間唔同, 話唔定無咁出名o既先搵到你o既dream girl 呢
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bensex161 #21 的帖子

多谢大哥指教,看来在Frankfurt 去shark 最好吧?FKK 看着很远,不过youtube 上的广告很好看

多謝報告,可以參考

多谢分享快乐报告

謝謝師兄用心的報告,可惜小弟去歐洲的機會甚微⋯⋯😂😂

謝謝師兄用心的報告, 现有問题希望Ching赐教, 跟據e字头gangbang club內资料顯示, 他們提供tourist package, 可信性有幾高呢 ?

有機會要行番轉,Thx sharing

i seems shark is very good worth to go