[食家報告] 沙巴按摩+call girl~附加馬拉版141

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前排問完沙巴邊度有野玩 結果搵唔到好多資產
不過細佬用不朽既精神搵到類似141既馬拉論壇 成功問到馬拉既師兄弟

1~聯邦休閒娛樂城 位置:Kampung air  shell油站旁 好易搵到
先埋櫃檯揀plan 細佬揀左1hr 按摩+蒸氣 RM75
揀完plan跟住入房,等左一陣,中國褔建技師,目測30歲左右,波大,有肉地,樣一般 傾左陣計,就開始按摩
有力既正氣按摩,係鬆根骨既,按完背面就按正面,技師都老實唔客氣咁按埋細佬,所以細佬好快就一柱擎天,技師見到咁 就問要咩plan
RM50 摸下面,RM100 打飛機,RM150 BODY MASSAGE, RM200 吹
因為技師樣麻麻 純粹滿足下細佬 就揀左Rm100 plan
技師老實不客氣就上油 打飛機,手勢唔錯 打左8 9分鐘就繳械
打完佢沖沖手 就叫我沖涼 焗蒸氣 話佢會係我走左之後執野, 好快佢就收埋我RM100,就閃左人
我就自己沖涼 焗蒸氣, 又唔趕人喎 足足hea左半個鐘先走
走既時間先埋單RM75按摩錢
評分:
按摩技巧:9/10
打J技巧:8.5/10
樣貌: 5/10
身材:7/10 目測有D
服務:8/10

2~ call girl
第2晚玩完行程 食完晚飯 都係9點幾,睇緊電視,突然有人wechat我,陌生女仔 問我要唔要服務,一場黎到 咩都試下啦
問左幾句,佢話自己係22yr freelance local 冇agent 開我RM300 2hr, 我就唔係好信 但試下又無防 就叫佢黎,幾時都係 冇希望 就有驚喜
目測25~30yr 馬拉口音普通話 瘦底有波, 同相一樣,心諗哇 正野
諗住開餐前一齊沖個涼先, 結果妹妹唔肯 要分開沖涼 ,唔緊要, 大家沖完, 佢先要熄燈,上套,唔俾錫,亦唔肯吹 摸幾下少少硬就拎我細佬放入佢度。。。。。
完全死魚 氣氛好差 直頭屌到我細佬自動軟下
佢就全程攤係度 好似死屍咁 聲都冇出
我屌多陣 冇哂心機 直頭唔屌 攬住佢 諗住休息下
佢見我唔屌,淨係攬住佢 佢又冇反應 由得我攬

點知我攬攬下 細佬又有反應,咁就換套再屌,佢亦繼續做死屍 由我屌
終於我un到就快發射, 谷鬼氣抽出黎 拎走個袋 一野射落佢塊面度
結果 佢嬲左我 又話我整花佢個妝 呢樣果樣
好快就俾RM300叫佢走
評分
樣貌:9/10
身材8/10
技術:0/10
服務:0/10

3~馬拉版141 (非宣傳)
呢個網站好多有用既馬拉資訊,細佬都係用佢係沙巴搵食 純粹希望各位師兄多個地方搵食
可search : lclycity

回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks a lot, very detailed sharing!

Very good report, 以後上房前,問左什麽会做和吾做,先夠胆deal,免跌錢!

Thanks for your sharing!

好帖
謝謝分享

我去沙巴釣魚時,有人帶,去酒店房睇女,食賓賓,250/st,400/lt

300RM for 2 hours is very cheap. Can you go for 2 Q?

回復 peterkingson #1 的帖子

多谢分享

多謝師兄有用資訊

早排去沙巴 去過聯邦 RM 75 一粒鐘
20幾歲湖南妹 無咩波 皮膚黑
波推加飛機 無特別講價錢 比左RM 100

Thank you ching repeort, good luck

感謝分享~雖然覺得馬來西亞感覺都對華人有敵意

Thanks a lot, very detailed sharing!