[唱K-GF] 性戰士系列測試 金豐29號

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性戰士測試系列, 試返以前試過嘅服務皇后, 再測試佢地嘅極限!

金豐29, 前多港紅牌嚟, 係我響多港試過好多次, 後門真係好頂得, 以前加鐘爆兩次後門都得, 一向過膠o既我都試過一次飲左酒後門中出. 講樣, 好多人話好樣衰, 但成40到尾, 算係咁, 個身型小肥, 身高5呎2上下, 有D Ava Devine feel!

入房就要我加鐘, 我梗唔制, 佢就個樣有D黑面, 有無搞L錯? 不過都有即尺, 算係咁啦! 沖涼水簫算標準野, 查左番鹼又想坐落黎, 不過同以前唔同, 只係坐幾下就算.

出嚟做背, 標準野兼機械化, 毒龍普通料啦! 我好care呢一part, 合格水平. 轉身, 漫遊都係標準野, 加值服務係有奶腳指.

之後佢吹, 都係標準野, 但都叫試過下深喉, 幾下咁啦, 算吹得耐.

正場, 過膠, 女上大車, 都算有水出. 到我上, 做左四五十下, 要佢做狗仔, 拆佢後門. 佢一直講而家好少做全能, 查KY!!
查KY!!查KY!!查KY!!查KY!!查KY!!
以前佢用口水就得, 堅退步左! 入去時要慢入, 以前係可以即刻搏命砌! 十下八下後可以砌, 我心諗唔砌三四百下懲罰你條懶西都唔得!
佢呢次係堅呻吟, 到200零下會大叫話快D出, 頂唔順, 開始想推開我, 我梗捉住佢膊頭, 再搏命砌, 佢想趴低, 我拉起佢羅由搏命插,
佢把聲震晒話: 頂唔順呀, 痛呀, 哎呀哎呀...聽到仲興奮, 呢次出盡力下下沒頂拍拍聲, 佢呢次堅推開大叫: 唔掂啊, 屎忽爛啦!!!
我捉實佢羅由話: 唔得, 要出啦...佢無再推開我, 噢, 出晒!
之後佢趴響床上, 頭貼床, 羅由紇高, 成個人散晒咁. 我心諗以前激過而家兩三倍都得, 阿姐你真係回塘喇.
個套有D朱古力同少少血絲, 唉, 以前響多港, 做10個客後門加鐘都得, 可能而家無咩人搵佢啦, 真係渣左好多! 仲想拗加鐘!
佢一直話好耐無做全能...好耐無做全能...好耐無做全能...
最後臨出門我話: 好彩無加鐘炸, 佢粒聲唔出.

性戰士評分
車牌: A
錫LIN: C+
毒龍: B-
吹: B-
做愛FEEL: C+
樣: C-
身型: C+
加值服務(後門,顏射,口爆,SM): 後門,顏射,口爆: 三粒星

總評分: B-
我諗要同佢講再見喇, 以前個多港紅牌無左啦, 變成一個好普通o既五味師奶.
睇完個報告,只能夠話師兄D錢唔易賺呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ARCHUN17SAI #2 的帖子

唉...記憶中佢係黃大仙o黎, 估唔到轉左場就差左...

ching 你个幾百蚊真係吾易賺

女女都係人,攪到人地出血

..........

果然同ching 頭像一樣重口味,但囡囡都係人,最好唔好強求

小到佢個屎怱好似個口咁大

屌到出血

錢唔易賺呀

屌完呢件好易不舉

終於俾你屌爆咗

以前多港嘅99你都仲揾,真係懷舊,未過金豐前服務已經差晒啦!

師1,賺你$240 咋……

回復 devilsfighter #13 的帖子

係多港9仔……响多港好比心機做

回復 bigdickknight #16 的帖子

係9仔,打多了一個9.現在真是不行.

kan36189 發表於 2017-4-6 20:26
ching 你个幾百蚊真係吾易賺

我睇完都好同意
雖然係交易

bigdickknight 發表於 2017-4-6 20:07
回復 ARCHUN17SAI #2 的帖子

唉...記憶中佢係黃大仙o黎, 估唔到轉左場就差左...

可能就係頂唔順先轉場轉號碼呢!

笑到收唔到聲