[食家報告] 首爾五日四夜 - 第三四五日Purple/Pink Anma?+Strip Salon+Castle Anma

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於第三日同第五日無咩特別,所以一次過寫晒第三至第五日啦...

第三日 - Purple Anma / Pink Anma?
由於被Agent放飛機,臨時臨急唔想去太遠,於是睇下ilovejapangirl 師兄地圖
搵到喱間 Purple Anma / Pink Anma。
根據地圖同報告,都稱喱間為Pink Anma,但Streetscan 兄既指南就稱喱間為Purple Anma。
不過報告下方有樓主回覆,幅相同Streetscan 兄既指南幅相一樣,所以應該去喱間無錯。
睇埋連結既report又話可以揀女,所以决定去喱間!
呢一間條女,係我試過咁多間年紀最大,呢度係直接入房,入到房條女幫你沖涼,出面係無浴室。
價錢係22萬won(唔係好記得),但就肯定唔使28萬won。

第四晚 - Strip Salon

又俾個 Bohemian agent放飛機,其實已經有心理準備,所以根據rance111既report馬上搵petitseoul,
但唔係搵佢call外送女,而係去韓國嘅卡拉ok,消費係65萬won包兩小時(一小時喺k房唱k一小時入時鐘房砌條女),
全部包曬,包括所有飲品小食、K房錢、坐枱錢、砌埋、爆房錢,
仲有來回專車接送(回程係幫你截的士,agent俾埋車費司機,但可能自己要補返二三千won)。
但係中間有個侍應仔每次入嚟攞小費,攞咗兩次每次畀佢一萬won。
去到agent 先帶你入K房,然後佢就同間場嘅經理傾好耐,應該係傾點分錢。
等所有酒水小食上齊後,佢就帶我去一間玻璃房揀女,
玻璃房裏面大概有六七條女,但只有其中一個ok,
但當我考慮中嘅時候已經俾人捷足先登,於是又等下有冇其他女返入嚟,
等下等下見到有個唔錯,考慮咗兩三秒,又比人快一步。
之後又再等,前前後後大概等咗約十分鐘,個agent同埋個場嘅經理喺側邊陪你一齊等,
好有壓力,於是再有女入嚟見到唔錯,就馬上叫經理留低,
入到房見到條女其實一般般,屬於普通Anma質素,但比起玻璃房其他女已經算好。
不過如果其他師兄去,唔怕經理同個agent喺側邊等嘅壓力,面皮又夠厚,可以再睇多幾轉慢慢揀。
揀女嘅時間係唔包括係個兩小時之內,另外K房環境唔錯,
但時鐘房環境比起香港時鐘差,只係好過香港馬檻少少,算係一種體驗啦。
條女當然英文好差,所以溝通都好麻煩,用下google translate+佢僅有嘅英文同我僅有嘅韓文溝通。
唱咗兩首廣東歌,畫面係韓國mv畫面,音樂應該係韓國嗰邊重新再錄製,所以同原音有啲出入。
用嘅竟然係有線咪,另外由於費用已全包,個場都唔希望你飲得太多或食得太多,所以條女會叫你唔好飲咁多,
當然佢講得好好聽,話一陣間要同佢做,所以唔好飲太多要留力。
上到房條女服務都唔錯,可以打車輪,唔帶套吹,唔會好急肯轉姿勢,但係各自沖涼。

第五日 - Castle Anma
臨上機前去多次,今次條女都唔錯,挽回返我對喱間Anma嘅信心

報告完畢
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
Felixthecat師兄, 請問間 strip salon 係唔係喺驛三外牆黑色果間?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 eurasia #2 的帖子

外牆係黑色,但唔sure係唔係喺驛三,不過應該係個頭附近。

回復 eurasia #4 的帖子

係, 如果無記錯....

eurasia 發表於 2017-4-7 00:02
行樓梯上二樓, 然後金魚缸喺右手邊?

Eurasia師兄,睇番你之前啲報告,原來你都去過一間類似嘅韓國ktv,但我見你話唔識韓文都入到閘?可以告知詳細情形? 服務員識英文嗎?

回復 felixthecat #1 的帖子

下手要快,要搶先手。

thans a lot. good report.

回復 felixthecat #6 的帖子

我都係搵agent帶

多謝師兄分享

好好的报告

乜泡菜國卡啦OK唔係:
一入房吹一次
唱一陣K之後全裸吹一次
然後上房屌一次
樓主好似冇提及前後有三野?

感谢师兄分享图片,但系条女如何

多謝分享

回復 exgaliba #14 的帖子

係, 講漏左, 一入房吹一次, 唱一陣K之後換性感睡衣吹一次, 兩次都只係吹大約三分鍾, 然後上房屌一次。

eurasia 發表於 2017-4-7 12:20
回復 felixthecat #6 的帖子

我都係搵agent帶

睇師兄你嘅報告,仲以為你自己去,而且個價錢又平咁多差唔多平一半,仲以為係自己嘅walk-in價錢添....

多謝師兄分享!

anma真係間間都唔同規定

felixthecat 發表於 2017-4-10 12:24
回復 exgaliba #14 的帖子

係, 講漏左, 一入房吹一次, 唱一陣K之後換性感睡衣吹一次, 兩次都只係吹大約三分鍾, 然後上房屌一次。

吹一陣就算數?唔吹爆好似無乜意思。

多謝師兄分享