[華南地區] 有D似謝安琪

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

SORRY ~1 report 2用~有愛有恨的report
很久沒回去玩,早一日經WECHAT約了[滙X角] 女女.在WECHAT選女女.約實哂.OK
約了今天14:00
今日11點多已坐車返去,都驚A準忘記再WECHAT佢. 但一直都冇回覆. 心想可能未醒.
13:00 前已到了附近,吃飯先,順便通知A準,仆街啦~~重未覆... ... ... ..
食完飯都未回....14:00 咁即係點呀... ...

好在我手上有其他A準WECHAT. 選了[蕉菜猫]幇手. 要讚一讚佢回得我好快.之後重約返我想約果條女.
價錢一樣.
雖然女女真人同相有差(70%似)但條女重有D似謝安琪~~正.技術超得.樣好有味道, 有禮貌,有技術.
完後吹一陣水就走.
完後去附近採耳,按腳,肩.
返香港19:50收到果間[滙X角]回覆.
第一句[網絡故障]
第二句[諒解]
我有D火火地,問他什麼時候開始,他說下午... ...

你問我一定唔信, 如果真係咁應該用其他方法上網吧......冇既.....去到19:50先收到回覆.
大佬呀,我好彩有其他A準,如果冇咪PK.. ...
老實講, 我第一次幫襯這間, 因為我想約的謝安琪我相熟果間冇. 我相信我唔會幫襯[滙X角], 冇下次.
BTW,[蕉菜猫] 我會再幫襯
係依度我要謝謝[蕉菜猫] Thank you so much~
師兄,可否 PM wechat 謝謝
回復 毛明 #2 的帖子

Sorry, no photo
回復 ccccchanaa #3 的帖子

已回.
不過我覺得似唔一定你覺得似.
AND 我唔係賣廣告,所以去唔去試自己唸啦.
回復 MM99 #1 的帖子

多谢师兄分享,可否告知agent微信
賣廣告唔駛賣到依版呀
旅遊喎, 唔係女遊呀
吹水報告阿
回復 wing3363 #6 的帖子

SORRY~因為怕人話賣廣告唔講邊間邊條女啦~~
谢谢分享师兄
師兄, 可否PM  AGENT 和女女WECHAT
謝安琪要什麽價錢啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 19:49