[組團徵兵] 4月14至18單兵胡志明,有冇同路人+玩法問題?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

下星期就出法,泰國已經玩悶左,柬蒲寨又唔岩玩,上次去完河內再去吉隆坡玩越南妹真係唔差,覺得一定要去埋HCM.
下星期5就出發,我自己單個人有冇ching都係一個人有興趣聚聚一齊AA制去玩?
可能PM我交換wechat

另想問問,我會住起bui vien,日頭都係觀光mode,夜晚想去玩,見好多巴打都話係vien dong,但vien dong玩法似乎連香港既一樓一都不如...
有爬文,似乎wc女都係中伏多,如果起vien bui巴女,一般ST俾幾多錢左右?
另外第五郡既夜生活係唔係都有野玩?
thanks!!!!
本人4月16-21日會在HCM, 有緣可以一起去夜遊。(我也是第一次到越南)
回復 WalkingStreet #1 的帖子

一個人不想花太多酒錢,9點半後去bui vien路上找吧,不過妹金要和妹談
多一點人可以去k房,很多師兄分享過了,找一找都有
如果可以多花點酒錢,還可以找到k房裡脫光光,多給小費還有特別服務的店,加油,慢慢找會有的
我也是15-18,在胡志明玩,有機會可以一起討論
我也想一起,但我无法Pm,可否pm我wechat id 让我+好友,plz

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:40