切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

s-books.com18miss.com 成人用品專賣店S-Books性書教學及討論
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 13204|回復: 48

[搵囡心得] 睇櫻花食櫻花妹之旅DAY2 睇脫衣舞+外賣     [複製鏈接]

簽到
魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173799 元
發表於 2017-4-9 |顯示全部樓層 |舉報
DAY1
http://141hongkong.com/thread-1791130-2-1.html

DAY2 落雨濕濕, 又係冇櫻花睇, 個人都冇咩MOOD
諗起之前FORUM 見過有師兄介紹過有脫衣舞睇, 仲有得俾錢渣波同吹蕭
於是跟住個名搵左個地址上去望下

上到去, 睇睇收費先
基本睇SHOW 料金係2200 YEN, 另外有唔同OPTION 揀
印象中冇記錯就係以下三個OPTION 可以選
2000 YEN 係打飛機
3000 YEN 係渣波加打飛機
4000 YEN 係渣波加吹蕭
留意, 脫衣舞係10 分鐘, 而打飛機/吹蕭只有5 分鐘

我走埋COUNTER 直接問佢有冇英文MENU, 跟住就揀左我要嘅OPTION(4000 YEN)
佢話要等成30-40 分鐘, 我見已有三個日本仔等緊, 咁我又冇咩做咪話OK, 俾左錢
袋同電話要擺低, 重要物品就跟身. 等成三四十分鐘都幾悶, 角落頭有部細電視播住AV, 但我冇咩興趣睇
真係等足40 分鐘左右先有得入場

好似係有八格, 每格真係好細, 只係坐得落個人咁大把
冇幾耐就有條女走埋來問我揀咩OPTION 同收錢, 我就話我揀左アスカ同埋揀左4000 YEN, 而錢我就示意話COUNTER 已付
再等左冇耐就有囡囡出場, 第一個囡囡係高瘦, 其實冇咩睇, 因為連BRA 都冇除...
睇到最後佢終於除BRA, 然後即刻完左, 我真係O 左咀
第二個囡囡就係我揀嘅アスカ, 第材唔錯, 有波有腰, 原來就係頭先問我揀咩OPTION 嗰位
アスカ大方D, 一開頭就已除BRA 曬波波, 唔錯

睇完SHOW 再等左陣, アスカ就入來, 首先梗係幫我除褲, 然後上套吹吹下
老實講, 佢口技其實麻麻, 仲要得五分鐘, 邊出到?
我就渣下波啦, 吸手波確係唔錯, 但都幫唔到D 乜
佢吹左一分鐘都冇已經轉左用手, 但都係冇咩FEEL, 我心諗仲要得五分鐘, 唉...
於是我左手食自己, 右手渣波, 渣渣下輕輕卒左佢粒LIN 一野, 佢即刻縮, 可能其實係禁止的
我即時SAY SORRY 同唔敢再渣佢波, 時間又冇乜, 最後係自己搞掂左, 佢幫我清一清理就走左

6200 YEN 係就係平, 但吹得5 分鐘仲要上袋, 我覺得唔多適合我啦, 叫做試過下啦

夜晚就叫左外賣, 朋友-女.COM, FORUM 有其他師兄提過讚過, 亦有人出POST 話中伏
我本住一試無妨嘅心態, 打左個電話去, 一個女人聽電話, 然後我問中國語OK? 佢即刻同我講普通話
由於係普通話溝通, 所有野都好清楚
時間到就收到電話, 叫我落去門口接囡囡, 因為搭LIFT 要拍卡
但落到去見到條女就知中伏了, 唉... 伏到盡
個樣唔得, 睇落三十左右(寫21), 仲要冇波(E?), 唯一係個瘦字, 玩腳?
ANYWAY, 價錢就係15000 YEN 60 分鐘, 本番就加5000 YEN
叫佢幫我按摩下膊頭同手腳算了

DAY2 兩個新經驗都係麻麻地, 唯有寄望DAY3.
我約左COSPLAY 外送, 睇下有冇驚喜啦
已有 11 人評分 魅力 收起 理由
Avatar weteverywhere + 10 + 1 發帖很用心啊!
Avatar bunfunbun69 + 25 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar maraman + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar smallyuen + 100 + 2 內容豐富,大開眼界!
Avatar getter1shin + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar tarochan + 75 + 3 發帖很用心啊!

總評分: 錢 + 355  魅力 + 15   查看全部評分

最近外遊HAPPY 紀錄
排名如下 - 東京/新加坡/悉尼/上海/首爾

魄力
308 點
魅力
34 點
潛力
2 點
黃金
0 兩
28090 元
回復 shmmm #1 的帖子

請問外賣女會否强國人?
15000 YEN 60 分鐘, 本番就加5000 YEN  在東京來講太平了

論壇元老 [發消息]

魄力
5240 點
魅力
2126 點
潛力
0 點
黃金
69 兩
153738 元

還是東京好啊!大阪的大阪市及京都兩家SHOW場我都去去看了SHOW,
京都的可以摸奶(很便宜,1000元),大阪的只能拍照。
師兄這種好康大概只能在東京才會有了。

魄力
234 點
魅力
4 點
潛力
25 點
黃金
0 兩
8489 元
期待更多新體驗分享。

魄力
252 點
魅力
70 點
潛力
5 點
黃金
0 兩
4943 元
Cosplay外送! 聽落好正!!

希望師兄食到好野同大家share

魄力
1684 點
魅力
180 點
潛力
0 點
黃金
6 兩
29204 元
希望師兄第三次好運些
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
1900 點
魅力
45 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
32305 元
發表於 2017-4-10 |顯示全部樓層 |舉報
勇於嘗試,多謝分享,下次好運

魄力
321 點
魅力
21 點
潛力
0 點
黃金
40 兩
58209 元

期待更多新體驗分享。

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173799 元
pleehongkong 發表於 2017-4-9 18:42

請問外賣女會否强國人?

我有懷疑過, 但不論係唔係啦, 總之咩人都係伏...
平, 其實都係相對

吉原有七八九萬YEN 嘅高級店, 但亦有三萬YEN 落樓嘅格安店啦

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173799 元
higundamhws 發表於 2017-4-9 20:23
Cosplay外送! 聽落好正!!

希望師兄食到好野同大家share

係呀, 玩D 唔同野丫嘛

魄力
72663 點
魅力
3576 點
潛力
22 點
黃金
498 兩
6491579 元

吹蕭五分鐘,神仙出得到。

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173799 元
Fedora339 發表於 2017-4-10 05:04

吹蕭五分鐘,神仙出得到。

總之就唔啱我啦

魄力
1031 點
魅力
118 點
潛力
34 點
黃金
80 兩
232407 元

多謝分享

魄力
196 點
魅力
15 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
14320 元
ilovejapangirl 發表於 2017-4-9 19:14
還是東京好啊!大阪的大阪市及京都兩家SHOW場我都去去看了SHOW,
京都的可以摸奶(很便宜,1000元),大阪的只能拍照。
師兄這種好康大概只能在東京才會有了。

C-hing, 可否告知京都 SHOW 的地址及過程? 謝謝

魄力
5240 點
魅力
2126 點
潛力
0 點
黃金
69 兩
153738 元
supnew 發表於 2017-4-10 21:40
C-hing, 可否告知京都 SHOW 的地址及過程? 謝謝

我今天或明天會發報告,你最好看過報告再決定要不要去

魄力
1745 點
魅力
128 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
19596 元
回復 ilovejapangirl #15 的帖子

等你膠布

魄力
196 點
魅力
15 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
14320 元
ilovejapangirl 發表於 2017-4-10 22:14
我今天或明天會發報告,你最好看過報告再決定要不要去

thanks a lot. waiting for your report

魄力
1173 點
魅力
17 點
潛力
645 點
黃金
1 兩
75622 元
發表於 2017-4-11 |顯示全部樓層 |舉報
脫衣舞場,你比6千円唔係玩兩次咩,
而且入去格仔房時見到個窿,有無諗到金雞2 口爆場個窿。

魄力
503 點
魅力
70 點
潛力
5 點
黃金
20 兩
38505 元

有趣經驗
外放真係難約好野(唔識日文)

魄力
343 點
魅力
89 點
潛力
297 點
黃金
140 兩
474130 元
真係叫做咩試過下

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-10-21 18:19