[賽後報告] 河內masa

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Fortuna入場1700000,單獨浴缸濕蒸房問乾淨,女25yrs左右,但亂開價!要2000000口機餐,我即刻叫佢乜都吾好攪😒,最後1000000口手,我兄弟2000000開埋大,女ok,問我飲乜,我叫罐可樂,臨走要收80000😂

Hanoi hotel  收銀有電視揀女,普通房,又係1000000貼屎口手,大约全程1700000,冇特別

我住了N次 bac ninh  ,tu son14-16年劲多v7女,有D仲靚,17年中國人少左v7女都小埋……1Q1百萬,過夜2百萬,
試過河內call左2個入來,原來係人妖,屈$,又話叫人上來又乜,我一打電話即刻死狗但都俾左50萬的士錢息事寧人😔
其實可叫保安上來的走
回復 csfiles2002 #1 的帖子

感谢师兄分享。
如此乱,玩得不安心…
灰色产业就是不如正规产业让人放心
多謝師兄分享!
good report, need to choose good hotel!
好贵!百几万打机!
多謝師兄分享
人妖就吃不下去了
謝謝師兄分享
感謝師兄分享

多謝師兄分享,飞机贵的一笔
好恐怖,原來越南都有人妖,仲要呃錢
帥兄係指係Fortuna Hotel 間spa 可以開埋大2000000?咁係入去之前比晒錢定搞完先比錢? 咁如果之後帶埋上房過夜幾錢?? 我訂左Fortuna , 後日就去Hanoi 😊
小弟第一之出門玩,希望帥兄指教☀️🙇
帥兄係指係Fortuna Hotel 間spa 可以開埋大2000000?咁係入去之前比晒錢定搞完先比錢? 咁如果之後帶埋上房過夜幾錢?? 我訂左Fortuna , 後日就去Hanoi 😊
小弟第一之出門玩,希望帥兄指教☀️🙇
这么多0看着难受啊师兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:17