切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

S-Books性書教學及討論18miss.com 成人用品專賣店s-books.com
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 22682|回復: 67

[搵囡心得] [搵囡心得] 睇櫻花食櫻花妹之旅DAY3 COSPLAY 外賣     [複製鏈接]

簽到
魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173779 元
發表於 2017-4-10 |顯示全部樓層 |舉報

DAY1
http://141hongkong.com/thread-1791130-2-1.html

DAY2
http://141hongkong.com/forum.php ... ;page=1#pid69439838

Day2 慘敗之後, 只能寄望DAY3 嘅COSPLAY 外賣
哩間野我事前有做定功課, 係可接受外國人
D 囡囡PROFILE 有寫明受唔受外國人, 而受外國人亦都分識日文或唔識日文
即係囡囡A 可能只做識日文嘅外國人, 囡囡B 就識日文/英文外國人都接
囡囡D 相全部打格仔, 明顯感覺到唔會係SELL 樣/BODY, 好易奶野, 不過COSPLAY 感覺幾好玩, 就試下啦
佢有兩種COURSE, 平COURSE D OPTION 要加錢, 貴D 個就預先包左一大堆OPTION
我廢時煩就揀左個貴COURSE, 60 分鐘23000 YEN, 另外會收交通費, 但我住嗰區比較近, 所以免收
有好多款唔同服裝可以揀(唔駛另外俾錢), 都係D 動漫角色造型

其實我早幾日已經網上做左預約, 佢第二日已EMAIL 覆左我話我唔識日文, 我揀條囡未必可以接受, 叫我揀其他
我就REPLY 佢話我都可以講基本會話(吹左先), 點知一直冇回覆
既然冇回覆我就直接打電話去BOOK 啦
一個女人聽電話, 我問佢英文得唔得, 佢話唔得, 咁唯用日文預約啦
我問番我網上預約條囡, 佢問都冇問就話OK, 既然係咁就VERY GOOD 啦

約左囡囡十點, 都幾準時十點左右就收到電話叫我落去接囡囡
我落到去, 見到個矮矮細細, 肥肥地嘅女仔(咪好似秋葉原街頭派傳單D 肥妹仔)
帶佢上房, 佢講野陰聲細氣咁, 好有禮貌, 但我硬係覺得佢個人迷迷地咁
先科水, 佢話21000, 唔知點解平左2000 YEN,
然後佢又俾左MEMBER CARD 俾我, 仲有張3000 YEN COUPON, 話下次幫襯可以用, 一個月內有效, 感覺幾好
搞掂錢銀野就梗係做正經事, 囡囡除衫沖涼先啦, 肥妹仔, 都幾大波, 有個肚腩仔但都未算好肥, OK 啦
但我麻麻地佢LIN 頭有環, 同埋勁大耳洞(成個五蚊銀咁大嗰D 哩), 算啦, 今次都唔係玩樣架啦
侍浴時, 唔知係扮定乜, 佢好似好生手咁, 又好似好怕我咁, 好似唔多敢掂我, 個感覺都幾特別
沖完涼, 出番去佢就換左我預先揀左套衫啦, Hm... quality 係麻麻地, 但都係過癮下, 可接受嘅
換完衫佢遞左兩包野俾我, 我打開一睇... 呀, 係我個COURSE 包左可以用嘅OPTION 道具

嘩, 唔係講笑, 假狗都咁多款... 嘿嘿
埋牙時真係要好好地認真玩下. 我揀左皮手扣同眼罩俾囡囡戴, 跟住我就做番我想做嘅野啦
玩到咁上下就拎道具玩下啦, 係幾過癮, 佢叫得好大聲, 之後我問佢可唔可以本番, 佢竟然答我"大丈夫"
唔駛加錢喎! 直接去馬!

玩完哂我就幫佢除番D 手扣, 同埋沖涼, 傾下佢鍾意咩動漫角色(其實應該一早傾啦, 破冰嘛)
ANYWAY, 沖完涼時間都差唔多, 大家整理好我就送左佢出門口

雖然唔係靚女身材又肥肥地, 但玩落其實幾好玩, 可以番啅, 我應該會再幫襯!
已有 18 人評分 魅力 黃金 收起 理由
Avatar ugc123 + 200 + 4 + 2 發帖很用心啊!
Avatar weteverywhere + 10 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar bunfunbun69 + 25 + 1 發帖很用心啊!
Avatar Wonderkhan + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar jenny2222 + 10 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar dohnny + 10 + 1 內容豐富,大開眼界!
Avatar Eqpally + 200 + 4 內容豐富,大開眼界!
Avatar maraman + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar lovetosex + 150 + 3 內容豐富,大開眼界!
Avatar tarochan + 100 + 5 發帖很用心啊!
Avatar smallyuen + 100 + 2 發帖很用心啊!
Avatar kemorg + 10 + 1 內容豐富,大開眼界!

總評分: 錢 + 1000  魅力 + 32  黃金 + 2   查看全部評分

最近外遊HAPPY 紀錄
排名如下 - 東京/新加坡/悉尼/上海/首爾

魄力
415 點
魅力
61 點
潛力
117 點
黃金
40 兩
64707 元
這些玩具也太精采了吧!真是有趣的經驗

魄力
571 點
魅力
3 點
潛力
84 點
黃金
0 兩
9654 元
一個字:精彩!

魄力
72584 點
魅力
3570 點
潛力
28 點
黃金
498 兩
6484146 元
回復 shmmm #1 的帖子

好好玩,多謝報告。

魄力
1684 點
魅力
180 點
潛力
0 點
黃金
6 兩
29194 元
小肥妹還可以接受
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
234 點
魅力
4 點
潛力
25 點
黃金
0 兩
8479 元
謝師兄分享,玩道具一定好刺激。

魄力
738 點
魅力
19 點
潛力
4 點
黃金
0 兩
21488 元
太厲害了~~師兄有沒有一些關鍵字可以讓小弟也去一下~~

魄力
557 點
魅力
101 點
潛力
61 點
黃金
70 兩
126973 元
CHING,正文推推!
可提示小小cosplay shop link?

魄力
119 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1668 元
多謝報告!精彩

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173779 元
va33pm 發表於 2017-4-10 11:17
CHING,正文推推!
可提示小小cosplay shop link?

秋葉原的...

魄力
1452 點
魅力
1118 點
潛力
2 點
黃金
303 兩
1999547 元

我都曾經想試試依間cosplay外送,不過我冇網上預約,到日本先打電話book,可惜最後唔成功

Cosplay外送特別之處,即使囡囡質數唔高,只要着咗套cosplay制服,即刻加分OK喎 (我個人意見)

魄力
1031 點
魅力
118 點
潛力
34 點
黃金
80 兩
232407 元

多謝分享

高級元老 [發消息]

百萬富翁勳章 論譠元老勳章 高級元老勳章 超級元老勳章

魄力
12726 點
魅力
977 點
潛力
4459 點
黃金
316 兩
3281328 元
shmmm 發表於 2017-4-10 02:32
DAY1
http://141hongkong.com/thread-1791130-2-1.html

真係正, 好玩之餘又有得吃.

魄力
252 點
魅力
70 點
潛力
5 點
黃金
0 兩
4943 元
師兄,如果識少少日文可以試用日文send email, 可能會比較好
Btw, 師兄可pm我cosplay 外送網址嗎?

我見到你呢個post先知有呢樣野玩😂

論譠元老勳章 百萬富翁勳章 高級元老勳章 超級元老勳章 「友誼大使」勳章 萬千寵愛勳章 究極元老勳章 141榮譽勳章

魄力
234442 點
魅力
31369 點
潛力
0 點
黃金
311599 兩
15289 元
恭喜師兄玩得開心。

「友誼大使」勳章

魄力
3393 點
魅力
214 點
潛力
207 點
黃金
0 兩
214887 元

是哪一間店阿

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173779 元
oink! 發表於 2017-4-10 12:52
我都曾經想試試依間cosplay外送,不過我冇網上預約,到日本先打電話book,可惜最後唔成功

Cosplay外送特別 ...

應該唔會唔成功呀? 佢有D 囡囡係接受English speaking 外國人的
btw, 電話預約佢都就住我講得慢同簡單, 所以都清楚明白
COSPLAY 真係唔係玩條女, 係玩個FEEL, 仲要有咁多道具, 補番數啦
當然條女唔可以太太太差啦, 但起碼我哩次係後生女, OK 呀

魄力
2032 點
魅力
511 點
潛力
137 點
黃金
74 兩
173779 元
higundamhws 發表於 2017-4-10 14:53
師兄,如果識少少日文可以試用日文send email, 可能會比較好
Btw, 師兄可pm我cosplay 外送網址嗎?

我用WEBSITE 個BOOKING SYSTEM 約, 都係打日文的
anyway, 都係電話最直接

魄力
307 點
魅力
3 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
4782 元

回復 shmmm #18 的帖子

應該知邊間
師兄條女比唔比車

魄力
2237 點
魅力
371 點
潛力
3 點
黃金
0 兩
77073 元
C Hing, can u sent cosplay website link for exploring? So amazing outcall Japan girl,I want to try!

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-10-20 18:43