[粗人粗語] 3p

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇ching係一個單位關上大門同女女玩3p?一個單位劏兩個房。叫兩個女女玩3p?
回復 lovesuck #1 的帖子

上年試過,响炮台山南方大厦,2個越南妹
試過。 如果同囡囡熟開聲問。。或者之前約定講明。。佢通常會揾姐妹嚟。。價錢另議

不過我覺得唔好玩
回復 slave_11111 #3 的帖子

唔該ching,好想試下!驚換袋時軟咗!😄
1王兩后好多年前就試過,我都覺得唔好玩,應該2王1后會好玩d,如果可以3王1后會更好玩,可以插曬所有窿,咁先叫好玩!
第一次係馬交桑拿,囡囡提議玩3P, 一時心軟應承咗,一入房原來係全場至豬扒既豬扒,成晚冇客揀,完完全全DM。
第二次係KT,靚靚囡囡落力 sell 同好姊妹一齊3P,兩個我都幫襯過,初時猶疑,最後玩到由細房细床換到相對大房大床,左擁右抱連環大車,囡囡好合拍一個攻上一個攻下,想起至今回味。
Yenoh 發表於 2017-4-14 09:03
第二次係KT,靚靚囡囡落力 sell 同好姊妹一齊3P,兩個我都幫襯過,初時猶疑,最後玩到由細房细床換到相對大房大床,左擁右抱連環大車,囡囡好合拍一個攻上一個攻下,想起至今回味。

ching好運!兩個女女可能sell呢個服務!兩王一后女女有D驚,老江湖就夠能力應付兩王三王!
回復 lovesuck #8 的帖子

好多師兄都試過,有錢就有運。
hkhin668 發表於 2017-4-13 22:26
1王兩后好多年前就試過,我都覺得唔好玩,應該2王1后會好玩d,如果可以3王1后會更好玩,可以插曬所有窿,咁先叫好玩!

係。。一定要仔多先夠正夠淫亂
slave_11111 發表於 2017-4-15 21:17
係。。一定要仔多先夠正夠淫亂

兩王一后正,幾年前聽朋友講試過有個相好話佢有另一個客仔好勁,屌到佢噴水,我朋友話唔信,於是三個約埋玩,聽到都覺得正,但無機會試。
wongdick502 發表於 2017-4-15 22:55
兩王一后正,幾年前聽朋友講試過有個相好話佢有另一個客仔好勁,屌到佢噴水,我朋友話唔信,於是三個約埋玩,聽到都覺得正,但無機會試。

咁正? 下次預埋我。。
我問過一個一樓一。。問佢上門群交做唔做。。佢話有錢無問題。。但一直無機會。。
slave_11111 發表於 2017-4-15 23:09
咁正? 下次預埋我。。
我問過一個一樓一。。問佢上門群交做唔做。。佢話有錢無問題。。但一直無機會。。

條女咩年紀,身材得唔得,淫唔淫,我都有興趣
wongdick502 發表於 2017-4-15 23:13
條女咩年紀,身材得唔得,淫唔淫,我都有興趣

30中啦。。細粒平均身材。。都幾淫。。不過唔知佢頂唔頂到咁多人玩佢一晚。。
slave_11111 發表於 2017-4-15 23:19
30中啦。。細粒平均身材。。都幾淫。。不過唔知佢頂唔頂到咁多人玩佢一晚。。

Ching 可否 pm 條女電話比我試下
wongdick502 發表於 2017-4-15 23:25
Ching 可否 pm 條女電話比我試下

預埋我呀!😄
lovesuck 發表於 2017-4-16 12:25
預埋我呀!😄

你想玩3皇1后
回復 wongdick502 #17 的帖子

何樂而不為!😄
等我問下條女先。。
slave_11111 發表於 2017-4-16 20:32
等我問下條女先。。

等你好消息,CHING

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:53