[粗人粗語] 3p

無擔保。同唔知佢開乜價
slave_11111 發表於 2017-4-16 20:51
無擔保。同唔知佢開乜價

問下先!等。。。。。。
預埋我呀!CHING
今日就出左post老尖酒店有孖女。 係有心3P就上哩d啦。橫掂都係玩大dd. 屌孖女爽爽
用手機回應 hotel1234 #25 的帖子

似唔似樣? 個西都係一樣樣?
有係一樓一試過
alphayeung 發表於 2017-4-20 11:28
有係一樓一試過

邊區的一樓一?
我係FL, 旺角,  KP 同銅鑼灣都試過...

D 女好多會有好姐妹會玩...熟客開聲通常有...不過唔抵玩之MA
wongdick502 發表於 2017-4-16 20:50
我你好消息

條女有D興趣...PM我私聊..
lovesuck 發表於 2017-4-13 19:44
回復 slave_11111 #3 的帖子

唔該ching,好想試下!驚換袋時軟咗!😄

所以我會先問清楚!要换鸠笠就慳番
一定要換袋啦。。
hotel1234 發表於 2017-4-18 00:46
今日就出左post老尖酒店有孖女。 係有心3P就上哩d啦。橫掂都係玩大dd. 屌孖女爽爽

孖女可唔可以唔換袋?
最後試咗。可能條女都驚一對幾頂唔順。。係m假前一日先做。。玩完就放假。同收得唔平。佢可能諗住揾快錢。。

一對4。。因為唔比玩後面。。唔夠洞插。。成日要佢一人食三支棍。。好就係唔洗換袋。。因為插嚟插佢都得一條女。

最後我出咗四次。。其他人都差唔多。。有一個我地停晒手佢仲搏命屌。。屌到啱啱先停。。

就天光。條女m都未嚟。。睇個樣仲可以玩多一輪先走。。我估條女以後都唔制。。
回復 slave_11111 #34 的帖子

你哋太狼啦!個個都出幾次?條女點頂得順?我估條女都驚,唔會再玩呢D!
話明無限q ..比足錢佢架。。
用手機回應 slave_11111 #36 的帖子

可否透露最後條女收咗幾錢?聽落我都想試吓!
一王兩后就試過幾次,通常都喺囡囡拉自己姊妹一齊,最好玩喺有一次,囡囡有姊妹响另一區送飯來,乘機拉佢一齊玩,由於事出突然,佢有啲尷尬,但就好有溝人妻的感覺!!
lovesuck 發表於 2017-4-10 22:05
有冇ching係一個單位關上大門同女女玩3p?一個單位劏兩個房。叫兩個女女玩3p?

我覺得一男兩女唔好玩,其實米即係屌兩次之嘛
反而玩過一次兩男一女,好刺激好興奮,睇住條女欲仙欲死屌到全身軟曬,同一時刻兩條野在體內抽插有幾爽真係條女先知咯
馬欖試過,超好玩,一個勁投入,另一個半推半就
用手機回應 keichung #37 的帖子

無得玩啦。。條女收咗山。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:23