有相,初次報到,我係潮吹Tiffany bb😘香港出世真cc約我啦

支持一下~
回覆 讚好 不讚 使用道具

各花各眼 如果玩另類嘢都ok
; _& W& l/ n1 U8 q/ ?6 x7 E

潮吹Bb 發表於 2017-6-1 00:48
. r0 k  n1 o; g3 o$ h回復 爆爆 #32 的帖子8 R% q+ P, ]( _) I: W5 i

* I  j) a5 F3 \$ M其實我唔係國產野,所以中意玩國產野嘅係點計數我唔知,人地點睇我唔理,人地覺得唔 ...
7 O6 `7 c( f% T; g: s

) T' p" @; v: }- q  S吾好意思令你誤會,我係話中2咁玩 [bj+啪+飛套顏射一半+口爆一半+吞精+吞後bj (事後bj?) ] 國產嘅含義係去SN塲都吾會仔細計到咁... 亦當然唔係話你唔可以計重點係以你水牌分得過份仔細之餘亦複雜又有矛盾位睇到頭都暈... 可能我蠢掛... 真係有心先至咁問逐樣加上去即係幾多免得交水時爭議就吾開心啦。" x1 I" P! G. D0 l5 \  t

! q) a0 O! q- M) x或者我按照你水牌計我想要嘅嘢係咪咁呢:
7 E$ j% h  k  U5 k: N, x7 _要:1500 1q 1hr (包bj with dom/奶妹妹/bath)
/ m$ ]7 z2 j% |, z2 F. _4 ]要:飛套顏射與口爆吞精同時 = +顏射500 +口爆(包吞精)500" d) ]/ N& D0 X! u& l& H
要:吞後bj = 事後bj = +100?. n# m/ n( V( n' B! X9 _7 A$ M& ?
  j1 o3 S) w0 s+ I8 p) u1 \

$ m) i2 t  |; m/ C! ~

爆爆 發表於 2017-6-9 22:19 3 `8 W" n8 W5 K# d" |) Y' k' }3 b
吾好意思令你誤會,我係話中2咁玩  國產嘅含義係去SN塲都吾會仔細計到咁... 亦當然唔係話你唔可以計重點 ...
" C5 i' Z. C7 a% _3 u& t
我都係第一次見到咁認真的問價

Add左妳wechat,請pm我

Wendyc 發表於 2017-6-16 11:13 + v4 r0 z) l: Q4 n+ ]% f. M
其實,唔分得仔細既,
# n9 B/ N! F2 x1 B到時亂左或者唔清楚又會有爭拗!
- Y8 z8 D0 t& k/ S清楚係好事,只係大家懶睇字姐!

/ Z* G# G# t$ a! Z* x) S- \我咪就係咁嘅意思囉所以問清楚先 咁我咁計法岩吾岩?或者直接指出... Thanks😉

處女座沙加 發表於 2017-6-16 22:51
6 U) }; Y: L6 R' s0 }# E我都係第一次見到咁認真的問價
3 F6 V. z0 |! P7 b8 F6 j5 b' V3 l' {2 ?
唔認真問既,到時亂左或者唔清楚又會有爭拗!) `6 |- k9 J" A1 D- k
交易均真Plan清楚係好事

已經add在妳WeChat,但係原全沒反應!

回復 潮吹Bb #1 的帖子
0 P" s: Q: M8 i5 b) u: e' m6 q
2 R8 @1 H1 H: `6 \- i我已經add在妳WeChat,但係原全沒反應!(我已經註明141)

好似幾好咁

支持已add,有冇師兄試過?

已add ,有無各位ching的報告?
# t* |& ~  R8 G

支持支持支持

支持支持支持支持

加左微信 末有反應既!

呢個係真CC,有相要支持下!