[PS4] GTA5精華 - 請看看! COMEBACK POST by SvenSvensson

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Hello everyone!

Hope you guys enjoyed your day!

Welcome back to my PS4 post on this thread! Now in today's post you will see some of my GTA 5 montage video clips that is highlighted with different moments.

Enjoy the videos!

1st video: GTA ONLINE MONTAGE

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

2nd video: GTA ONLINE: Kills and Skills

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Thanks !
激射爽
回覆 讚好 不讚 使用道具

胸对空作战

YES, 短片裡面我最鍾意嘅精華係用RPG打架戰機落嚟

打飞機游戲

回復 Svensvensson #1 的帖子

爽個 射呀射 射他吧

回復 宇宙醉娘 #6 的帖子

hahaha, 其實好難打啲戰機落嚟 但殺人真係好爽

回復 mteam #7 的帖子

哈哈 呢首歌真係好耐無聽過

Svensvensson 發表於 2017-4-15 01:18
哈哈 玩GTA殺人時候真係幾爽 尤其是返完工或者做完ASSIGNMENT 然後輕鬆下 打下機。。

Your Chinese is actually pretty good..maybe better than mine.
I have not played RPG games for sometime, been busy.

GTA真是PS4最保值的游戏了。

多謝CHING介紹!