D1雙飛初體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期二晚, 又有機會去D1啦. 人一世, 物一世, 點都要試吓雙飛嘅~~

當晚10:30左右, 落住細雨, 估計客人唔多, 揀女時, 大廳得我一個.
大約40條女, 泰, 越, 祖國各佔1/3. 泰妹無邊個特別標青, 勝在整體質素唔錯, 平均有70分. 越妹麻麻地. 祖記仲正, 有一兩個幾靚.
由於總係覺得泰妹夠熱情, 加上性技巧高超, 所以目標都放喺泰妹身上; 問咗經理, 雙飛兩個普通囡囡, 價錢$2,900, 玩90分鐘.
睇咗一陣, 最後揀咗不停向我放電嘅58號, 再俾佢揀合作囡囡, 58選咗兩個囡囡, 由我做最後決定, 咁我就要樣子清純嘅59號.

先介紹一下囡囡:
58號: 輪廓深, 皮膚黝黑, 身材嬌小均勻, D波, 笑容燦爛, 主動熱情, 做咗半年, 雙飛經驗豐富
59號: 少少似姚子羚, 外表文靜, 白淨, 身材走肥, 都有D波, 做咗2個月, 雙飛經驗係------零!

入房後, 囡囡同我除衫. 59除晒, 58除剩底褲. 首先上床按摩, 都係按吓手, 腳, 背. 重點當然係兩個囡囡先後用巨胸幫我按, 我亦不時揸吓佢哋嘅波波, 58落油喺手, 同我玩硬JJ, 可惜就係無乳交......

之後到浴缸環節, 58喺後面, 59喺前面. 58一隻手扶住我, 另一隻手玩我乳頭, 不時錫我左邊面, 奶我耳仔, 同我講吓笑, 但由於同英文溝通, 大家表達能力都差好多, 氣氛始終唔熱絡. 我同59講: 58錫我左邊, 你就錫我右邊啦~ 但59就無出聲, 只係偶爾同58用泰文講幾句, 然後兩個囡囡又笑吓咁, 我亦禮貌式同佢哋笑笑. 59用大波幫我捽腳板底, 同我乳交, 都算幾舒服~~ 之後59上水, 去鋪床. 剩番58服侍我, 囡囡功夫相當好, 鮑魚&屁股擦胸, 肚, 鮑魚磨棍, 最後非環吹 (我一般都要求囡囡戴套吹)

最後返到床上, 58從我胸開始奶, 直落到下面, 59坐喺床邊, 好似觀眾咁. 於是58拍一拍佢, 59先醒水, 要開工, 佢先攞紙巾, 擦走58 d口水, 又幫我奶胸, 胸壓我. 我硬咗之後, 58女上, 騎功了得, 轉狗仔式. 其實當日我狀態唔錯, 應該可以做耐d, 但貪心, 想出2Q, 因此加速抽插, 派彩!

第一Q後, 我喺床上休息10分鐘左右, 期間59繼續按手, 按手指等, 58已經去咗沖身, 之後包著浴巾坐我旁邊. Lee個時候, 我覺得大家有d誤會, 囡囡以為我就此玩完, 諗住hea到完場. 我猶豫咗一陣, 最後決定同囡囡話: 我希望59幫我吹, 再同我做一Q~~~

結果都係58負責吹, 上套. 我知道自己已經唔夠硬, 所以叫59女上, 囡囡出死力, 唔係好舒服, 但都令我再硬d, 轉post, 男上, 一輪猛衝, 可惜碌鳩完全無feel, 除套放棄...... 58好敬業, 繼續摩打手幫我打飛機, 一陣之後, 見佢都攰啦, 輕輕拍拍佢, 叫停. 3秒後, 夠鐘嘅電話就響了..................

基本上, 首次雙飛報告就結束了.
明日再同各位師兄分享一點點經驗&感想啦~~~

另外, 有無師兄知道, 其實D1雙飛, 係預我哋出1Q還是2Q o架?????????
真係人一世物一世要揾個机會試吓
多謝ching分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

"其實D1雙飛, 係預我哋出1Q還是2Q o架?????????"

Of course 2Q! (Don't be fooled by the girls ...)

好激的体现,谢谢分享

有機會真係要雙飛體驗

Seem like not really a perfect double fly, anyway to get experience also good for memory

謝師兄報告

D1雙飛.....爽

90分鐘返飛要快

90分鐘兩Q, 第一Q要要向頭25分鐘內完成,然後回氣30-40分鐘再黎第二Q。

真係要試吓雙飛

回復 小文brother #1 的帖子

謝謝分享!

有位囡囡回報昨晚snhir唔太多人

但對上兩晚就幾多客

今日唔知咩情況

真是好报告!谢谢师兄

用左幾錢?

恭喜師兄食到好嘢........双飞肯定是2Q.......

如果玩雙飛
D2平好多

有機會都要玩下先。

多谢师兄分享,有机会一定要去试一试

咁樣玩法完全唔好玩,我令願分開兩次玩好過!