[吹水] 有冇人試過tst啲spa

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手想問tst spa由$500-2000個啲点玩法 有幾伏 有冇師兄
試過呢 求指教
我試過2次都跌錢...
服務差, 實際同出面d"報告" 好大出入
之後冇再去過.
上141要學識唔好睇報告
全部都假架
真係想知就多啲喺呢度爬文
我知好多都係假架 其實我睇咗141都有十年 只係冇登記過 但我而家冇出嚟玩好多年
見屋企老虎返大陸旅行幾日 心思思又想出嚟玩幾日 所以做足功課問料 先決定去邊
你指係細間嗰D SPA..定係大場指壓...

細間嗰D SPA 聽好多人講都係揾笨...專門湯水魚....啲女又貨不對版..

指壓就OK 無乜問題..

平既打飛機 貴既有得開大 完(女就睇自己好唔好彩)
仲有唔好預P1有咩好野 果D所謂按完有鬆到多數都係呃鳩你
同埋好多人都話想搵個按得好但又靚女後生既 我覺得真係諗多左
吾好浪費錢係spa 果度,一定dm
spa即係高級版樓上骨 d女會後生d同環境好d 但係完全唔識揼 d女又貨不對辦 完全dm
咁姐係比1000-2000銀上去吊西, 不如玩多幾次一樓一
哇,甘好彩未去,仲想試nuru tim
呢類貴價SPA 最主要應該都係想預陀地, 要搵陀地有其他更好方法(CC/ptgf),
如果係其他國藉/陀北, 去HG 仲好
當然玩法其實都係part 1 -3 玩晒 不過都係當skip part 1啦
我開過一個tst spa post
但一直得我分享,其他人都比較少討論
所以我就由得佢沉底了
廢事比cd rom跟機搞到我要排隊

我既意見係去前做多啲功課
分清楚邊啲係真邊啲係假包膠(其實好易分)
其實上得多1仔去下spa的確係一個唔錯既選擇
不過一般人唔識玩就會去咗啲伏場,去多兩次伏場就會選擇放棄唔玩
所謂既伏場會不定期改名,令人忘記之前係果度中過伏
總之都係果句,玩法唔同
當你厭咗上1仔都係公式化3點式沖涼乾身非環吹半分鐘之後上套吊
耐唔耐去下spa都會有啲新鮮感
回復 jackal_999 #13 的帖子

c  兄所言非虛..
玩過一次咁大把, DM $800 完就無下次...
好多人就係中一次伏就冇再玩 可能太貴原因 所以我都係睇清楚先
1600到2000無樣睇,係比較後生,但家下香港大陸化,唔駛再講咩佗地,一街都係佗北,分分鐘係cc/ptgf出面叫番黎,比我食兩次hg好過

幾百蚊果d話有spa做果d,dup骨飛機場,或有波推,但少有正宗的,價錢約700至一千落樓
我試過3次,3次都真後生佗地,第1次ok好玩,之後2次都dm就無再去,錢多去試下無妨,不過預咗無服務…………
有試過間nuru spa
冇中伏
可以試下
有廣告的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:49