[粗人粗語] 留錢留精,千祈唔留情!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女入呢行的原因有好多種,無論當初迫於咩原因下海,但做咗耐之後,整個心理係扭曲的,同正常人的生活根本就係兩個世界,睇到論壇有ching話沈船,被呃錢,所以話出來玩,千祈要分清界線,唔好搞到自己尋開心,到頭來沈船,被人呃!自己痛苦。女女係你有錢俾,就有情,當你冇錢俾就唔會睬你!想靠自己的真情和微薄的財力讓女女上岸,無可能!入咗呢行,冇回頭路!短暫上岸係有可能,但最終都會復出!除非你大把身家可以養佢!或許我的意見有些偏頗,但都希望出來玩的ching無謂平添煩惱!
Ching 被人呃過?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lovesuck #1 的帖子

完全正確

完全正確 x 2

完全清楚正確!多謝C兄分享

絕對正確. 床头金盡, 鬼啋你.

身在其中嘅人未必聽得入耳
但此乃金石良言!

多謝ching

明白,多謝師兄提點

睇到呢篇文,我都好有感觸

沉船最後可以開花結果真係萬中無一

倘若真心喜歡了對方,或許默默祝福她可以早日上岸已經係最好選擇

tokid123 發表於 2017-4-18 21:16
睇到呢篇文,我都好有感觸

沉船最後可以開花結果真係萬中無一

但願如此!但是能上岸的都好少好少!如同嗨嘢,!放低自尊,除衫除褲就可以賺得比一個高級白領都多,仲有比呢個好搵錢的職業?只不過系收600,到最後收400。。。。。。300。。。。。。

lovesuck 發表於 2017-4-18 21:35
但願如此!但是能上岸的都好少好少!如同嗨嘢,!放低自尊,除衫除褲就可以賺得比一個高級白領都多,仲有比呢個好搵錢的職業?只不過系收600,到最後收400。。。。。。300。。。。。。

沒錯,錢實在太易賺,我做一日人工隨時只等於囡囡接兩個客,但自己沒能力給對方幸福,就只能祝福對方

lovesuck 發表於 2017-4-17 12:29
女女入呢行的原因有好多種,無論當初迫於咩原因下海,但做咗耐之後,整個心理係扭曲的,同正常人的生活根本 ...

係..心理扭曲係真..

最常見就係自閉...真係同社會脫晒節..新聞乜都唔睇..又無興趣..好多自己一個人住無家人係香港..除咗講做愛就係無其他題材.

有D就勁憎男人...獨身主義..寧願一世唔結婚...或者有拖拍最後都性冷感分咗手.

聽個有個CASE 就直情性變態咗...

Totally correct. I agreed

就是性交易。

丸子爺爺 發表於 2017-4-20 13:12
就是性交易。

讚!簡單明瞭!

slave_11111 發表於 2017-4-19 23:47
係..心理扭曲係真..

最常見就係自閉...真係同社會脫晒節..新聞乜都唔睇..又無興趣..好多自己一個人住無 ...

佢哋點嫁人?個個整到粉紅LIN,整容正常,整波波粉紅邊個睇到果度?系男人都知系做邊行的啦!系鳳樓的燈光下睇不出,正常燈光下,真系好肉酸!

slave_11111 發表於 2017-4-19 23:47
係..心理扭曲係真..

最常見就係自閉...真係同社會脫晒節..新聞乜都唔睇..又無興趣..好多自己一個人住無 ...

聽到你咁講,我真係好心酸

因最近我都沉左船,明知難開花結果,卻時常想著她

Totally agree. Thank you for your advice

lovesuck 發表於 2017-4-20 21:11
佢哋點嫁人?個個整到粉紅LIN,整容正常,整波波粉紅邊個睇到果度?系男人都知系做邊行的啦!系鳳樓的燈光下睇不出,正常燈光下,真系好肉酸!

係...呢個都係好奇怪...佢地好中意同好想去整容...

有D 其實幾靚女...素顏時都唔差.. 但係成日都要話去整容...有D就話要去隆胸...我同佢地講咗話男人唔中意自己女人假..但係都唔信...

我估係因為成日開門比人睇完又唔入...仲可能比人係出面大聲笑...又要做雞....比人玩同笑到自信心無晒...自己本身幾靚都唔信...