[粗人粗語] 留錢留精,千祈唔留情!

回復 lovesuck ##1 的帖子

有道理
回覆 讚好 不讚 使用道具

金石良言

又唔係搵老婆 留精就算吧
除非呃蝦條

持续找她都有一年了,之前見面就吾覺沉,直到她話吾好再見,電話吾聽又吾肯再見,才發现已沉,而家無時無刻都想住她,好辛苦,又没心情找替代品。

出呢玩!小心為上!

fwing120 發表於 2018-11-26 22:31
持续找她都有一年了,之前見面就吾覺沉,直到她話吾好再見,電話吾聽又吾肯再見,才發现已沉,而家無時無刻都想住她,好辛苦,又没心情找替代品。

有個老相好。幫診咗差不多7-8年。。但清楚唔會有可能。。好醒目咁好似sp咁。。隔個星期就揾佢次次玩得勁開心。。仲天南地北家庭大小事都互相分享。。好似紅顏知己咁。。

有啲女。。幫診咗兩三年同次次比多啲tips 。。佢就覺得你愛上咗佢以為食硬你。。後來發覺自作多情就會自動斷你纜因為佢知道你唔會要佢做女友或老婆。

好睇你自己。。如果你都無諗住婜人。。咁諗咁多做乜。。如果你真心又條件唔係太差。。我估好多囡都唔會介意同你一齊。。

加多句。。總結咁多年叫雞心得。。掛住囡囡都係因為佢身裁,個西多水或夾得夠緊,床上反應。。

從來無因為其他嘢而諗起佢地。。有時諗番佢同你講啲乜有時仲會反高潮。。好多最叻就係講扑嘢。。

回復 slave_11111 ##69 的帖子

其實系,一傾得計多唔多唔少都會講下大家背景身世好奇佢做乜入行,知道左之後仲冇癮,一系覺得佢遭遇唔好彩一系覺得佢貪錢,總之越講得多就越多唔開心野

我以前都遇過一個電約USB,本身餐牌冇全套但做body時大家搞著左做埋,第二次搵佢發覺大家勁夾完全好似同女朋友做咁,大家對鏡睇住黎摸又會推我上床狂車我前戲都玩三四個字,之後系會對佢心思思想撩多d佢傾計,但再念深一層大家關係都系主客關係啫,講到尾佢都系搵食,玩得開心算啦搞咁多野破壞左大家氣氛到時冇得好玩仲死

我有d沉,睇左咁多ching意見,應該醒

歡場無真心啊...

回復 gmonetwo ##71 的帖子

我識一個又系寫冇全套,咁我同佢都無做過.ching一句主客關係,真系有d醒左唔好沉

多謝師兄分析,好現實的情況

空幻狐 發表於 2019-1-30 11:20
歡場無真心啊...

係。。絶對正確。。人人都插得嘅囡。。真係肯同你捱?

回復 honk01 ##74 的帖子

真系架,唔好話沉要做男女朋友咁誇張,就算炮友都唔會收錢啦,只有主客關係,無其他懸念

lovesuck 發表於 2017-4-17 12:29
女女入呢行的原因有好多種,無論當初迫於咩原因下海,但做咗耐之後,整個心理係扭曲的,同正常人的生活根本 ...

唉,CHING所言甚是。小弟都沉過條俄妹,仲一齊玩咗成個星期,中出埋,口爆埋,日日扑,好多開心回憶。但最後佢需要錢越來䟇多,佢追求的生活我有能力,但因為佢做事好神秘,大家想法文化又好唔同,識咗唔耐,我唔會比太多錢佢住,結果佢又喺番出來做。。。。。唉。

女女入呢行的原因有好多種,無論當初迫於咩原因下海,但做咗耐之後,整個心理係扭曲的,同正常人的生活根本 ...

呢句真呀,但好多時講就得,做就比較難

slave_11111 發表於 2017-4-19 23:47
係..心理扭曲係真..

最常見就係自閉...真係同社會脫晒節..新聞乜都唔睇..又無興趣..好多自己一個人住無 ...

都會嫁,日日係個間魏張床既房

OK, 都幾貼切, 應該係要咁