[粗人粗語] 留錢留精,千祈唔留情!

聽個有個CASE 就直情性變態咗.

係悲劇來
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 雕傑鵰嘔夫 ##82 的帖子

其實都係大家有個故事 不過只能夠聽完就算 亦不可能 幫到佢哋啲乜嘢愛莫能助 總言之大家唔好

雕傑鵰嘔夫 發表於 2019-2-8 19:24
聽個有個CASE 就直情性變態咗.

係悲劇來

點變態法?

多謝師兄分享

出左門口唔好想太多, 各有需要

簡單一點, 如果你上去冇錢比, 根本你地所有甜蜜故事都唔會發生, 既然只系商品黎, 享用完就要知足, 唔好貪心想要更多

玩完就算,千奇唔好留情。

女女係你有錢俾,就有情,當你冇錢俾就唔會睬你!想靠自己的真情和微薄的財力讓女女上岸,無可能!

師兄講得好啱,有條女我食左10次以上,每次過黎都會搵佢,大家熟左好多野都講,好多野都令我大開眼界(可能我太年輕了)果段時間都算沉船,會成日想搵佢,越後期越覺得出事,
俾個FD SEND左好多沉船文俾我,師兄既文係其中一篇(無言感激)宜家個人開始醒返,諗返轉頭都覺得自己好傻,希望各位師兄可以理智D去諗清楚,你同佢只係主客關係NTHING MORE NTHING LESS!!!
(D女好撚有錢)佢出黎做左5,6年係廣州有兩層樓(一層FULL PAY一層供左一半差唔多2百幾萬身家)
(為左錢乜客都接)成日好多師兄以為條女收得貴就一定會少俾人屌,佢試過俾豪客包2晚,3萬人仔,幾千銀包佢過夜都唔少,佢又會係大陸做快餐收150人仔(做左農民工襟兄弟)
佢同我講過試過做快餐一晚上左35個客(1700~0200)佢同我講真係做到西痛(開左2晚一共上左66個客)除左瘋狂我諗唔到咩形容詞,你可以想像佢地既價值觀係幾咁扭曲!!!
呢D野我冇同任何人講過(我個FD剩係知我沉船冇問細節),宜家講左出黎我舒服左好多,大家男人明白既,最後講多句,所有呢D肉慾關係好似綺夢一樣,總有天光面對現實既時候~

回復 小黃 ##89 的帖子

佢地返唔到轉頭架啦, 一個女人兩晚比66個三唔識7肥佬啊伯老粗乜都齊既麻甩佬屌都受得到, 佢人生為左錢仲有咩會做唔出, 佢地就算搵隻佬嫁其實觀念都系一個買賣一份投資, 接66個客同1個客既錢, 但戈一個客比到佢既利益要多過66客比到佢既野囉, 否則佢都系會搵返戈66個客仲化算

最近叫做幾岩傾返食過幾次過過一晚夜既囡囡問我借3萬, 睇黎又少左個可以食了

用手機回應 gmonetwo #90 的帖子

我嘅經驗係無硬,但明知她會離開我我都給了她幾千,因為跟她一起時感覺吾似一場交易。

回復 fwing120 ##91 的帖子

師兄系係最後一刻想留住美好畫面

回復 fwing120 ##91 的帖子

me too

呢啲嘢都係鋪鋪清好.每次幾多錢就幾多錢啱就去玩。

明知明言, 但我竟沉過2次

多謝師兄分享

這類話題耐不耐就出現,明明叫沉船,字面都講左等於跳海,死亡率達九成九😜

不過有時候是囡囡先沉,不竟咁多Ching 老玩家,囡囡新下海好自然被人溝搏服務好D,到囡囡相信對方後老玩家沒了新鮮感,囡囡自然會受傷,傷得一兩次就成了高手,不會輕易動感情的了。

所以除非是老玩家想玩下感情,唔想齋做咁悶,才會玩沉的感覺。看同條囡那個高章,誰先沉這種遊戲。

完全正確,身邊都有朋友沈晒船,見到佢都唔知講咩安慰佢好

沉船唔怕,最緊要色得浮