[精兵召集] 141又有個仆街師兄

大家小心,其實一千幾百,呃來做乜,又吾會發左達
回覆 讚好 不讚 使用道具

喂,個尿袋唔係我拎,話左食飯比你,你係要咁心急一相情願過來,阻住晒我d時間
同埋你自己on9借比人,關我咩事?重點尿袋唔係我到
魚翅200幾咪比番你囉,我比夠300你要唔要啊?
而家拍片果個就岩晒?寫稿就岩晒?你同蘋果日報有咩分別?
上面d人又係傻,即係冇人出來澄清,就信晒,好可悲
成件事與我無關,同埋你唱我冇用,開個新ac,新wechat呢d好閒
我條氣唔順咪block 9你囉
你自己搵番班大陸人拎啦
咁大個人做少少野都唔識,你何止同佢地冇乜兩句,你同我都冇乜兩句啦,咁就唔好搵人出黎玩啦,浪費大家時間,根本就你有問題

而家D人真係

為左個尿袋blacklist你,吾會呱,係咪仲有其他故事無講呀

回復 ssf620 #44 的帖子

會不會佢當時同條女搞緊 ....

因為當年我在p,我叫我friend 出去15 分鐘,佢係都吾走

然後我大叫一句:走呀,你而家走吾走呀,阻著我搞野

之後間房靜哂,然然我fan 拖著D女走出去

请问什么是尿袋?

jimmy0 發表於 2017-4-13 21:44
请问什么是尿袋?

師兄,見你用簡體字,又唔知尿袋係乜,你一定係國內同胞,唔玩你喇!你睇翻第8樓,師兄ufo_gc個post就知,除非樓主真係有重病帶住個尿袋仲要去滾!
希望你睇得明我D白話中文啦!

貼佢大頭照上黎、俾大家認住佢

堅仆街、有借有還嘛!

回復 auwing11 #15 的帖子

呢條友ON9兼好能騎呢
早兩個月係141大家傾話一齊去pimp
不過到左泰國佢又話人少唔去
跟住問多兩問,忽然又話自己一條友去左
其實一唔一齊玩好閒,講聲就得,呢條友硬係唔知點咁
果次冇見過面佢冇昆錢,不過總之係wechat都覺得佢騎騎呢呢

回復 auwing11 #1 的帖子

人情還人情數要分明

多謝舉報! 唉

食翅無比錢? 咁同佢去pimp得了,公佈埋佢會員名啦,避免其他師兄又中招

我都试过同四台师兄一齐,係泰国玩。唔系个个都咁衰嘅。

真係又食又拎

唔熟的食完飯,唱完K最好即場結算免走數。。
真係好多菠蘿雞

Oceanpuck 發表於 2017-4-13 16:56
喂,個尿袋唔係我拎,話左食飯比你,你係要咁心急一相情願過來,阻住晒我d時間
同埋你自己on9借比人,關我 ...

師兄你都幾惡....有錢點解唔當時比.....心照啦, 人地開你牌頭就 9 叫.......你算吧啦

真係當事人至知誰对誰錯,亦有可能係小誤會啦。出來玩,最重要的是唔好咁搞到心情冇晒尤其你地哋仲喺度度度假中。
小弟以前都有約4台師兄出來玩過,喺美國,香港,大陸,同泰國。有香港人亦有強国人也有澳門,台灣人。大部份都係好玩之人,冇乜所謂,約得出來都係好此道,當有個伴咁。我相信绝大部份4台師兄係好兄弟嘅。建議大家將心比心,唔好計到太濕碎但同時亦要保護自己。

我過幾日約左兩個4台師兄去Tijuana玩,5月尾又book左去曼谷芭提亞10日,都諗住约人揾伴架。

原來高佬師兄同強國人都係受害者。
而加仲响泰國交遊緊,回港再補。

謝謝師兄提醒!