[精兵召集] 141又有個仆街師兄

回覆 讚好 不讚 使用道具

barr 發表於 2017-4-14 23:25
佢4台ID 是唔是 : lonbooke ? 一個足球做頭象

我以為係42樓有狼隻果位!我見佢仲寸翻樓主,唔通佢有兩個Account! 4台比一個人兩個Account?

dellwtko 發表於 2017-4-14 23:41
我以為係42樓有集狼果位!我見佢仲寸翻樓主,唔通佢有兩個Account!4台比一個人兩個Account?

4台account 可以隨便開,很多人都有分身

barr 發表於 2017-4-14 23:45
4台account 可以隨便開,很多人都有分身

我唔知呀!我喺4台幾個月咋!但我喺D英文泰國論壇十年八年,佢哋講到明一個人唔可以有多個Account! 如發現,會block咗D account同個IP address! 咁唔駛樓主返香港交詳細報告我都估到邊個嘅問題喇!

Oceanpuck 發表於 2017-4-13 16:56
喂,個尿袋唔係我拎,話左食飯比你,你係要咁心急一相情願過來,阻住晒我d時間
同埋你自己on9借比人,關我 ...

我出尼玩咁多年見得你呢D人多啦
出尼威又要帶頭盔
邊個岩邊個錯心照啦,痴飲痴食俾人發現惱羞成怒?
人係你帶出尼有咩事緊係搵你啦,咁大個人負下責任先啦
我路過但睇你食飯錢都唔拎出尼都知你玩咩啦,家下俾三百大哂?
唔見你當時請樓主食飯?
引用番你果句,根本就你有問題利用人地信任同心軟

小心小心

我都差d就中伏

我 3月joined佢地 一齊落 pimp, 又無麥問題, 大家在terminal 21 集合,然後UBER 去 pimp, 佢帶頭,熟頭熟路,輕輕鬆鬆,就揀好女,在包房玩左3鐘,大家就鳩慶慶,埋左1000bth 差價就 打的 帶女 回酒店,以家重係我泰國的美好回憶呢?係美滿回憶

barr 發表於 2017-4-14 23:25
佢4台ID 是唔是 : lonbooke ? 一個足球做頭象

係啊,我仲記得當時9月22日
我仲係新手,見到barr版主招人去pimp
我咪join埋囉,其實我之前都去過兩次
都識小小野,之後係barr個wechat群講左兩句,暴露左自己去過,都識少少野
就比barr私密話我唔岩玩,叫我自動走人添
D師兄係群問野,佢仲罵人添,好似揀客咁
唔知我個陣係咪阻住佢搵食先唔比我一齊玩呢?
好彩到而家都有半年,都夠班自己組團去或單拖去,唔洗靠d所謂師兄,仲要係版主,以為有料到,原來都係揀客,可能某大富豪師兄都係佢精挑細選。大家明我講咩啦

lonbooke 發表於 2017-4-15 04:16

而家老手唔洗搵所謂版主組團了,前兩日又單拖去左pimp玩潑水節,分享下d女女比大家先

我又沒講咩野,只是問下樓主是唔是閣下,ching就出嚟對號入座?
沒所謂啦,你話我出嚟搵食?揀客?罵人?網絡世界隨你點講我都得。
feel到唔啱玩咪推卻你的join ,橫點大把新 老手 ching都照同我玩。
(sorry, 不是ching們 是我d 客仔先啱

呢位成個波嘅c hing,老實講句泰國又唔係啲咩落後地方,呢度好多c hing單兵去玩都係一次生兩次就熟路。單嫖有單嫖的自在,去得泰仲要一班人約出黎一齊玩,大家心照最重要係成班人可以一齊吹下水,分享下賽後報告。成班人當中有新手當然都有熟門路的c hing!

係4台同過Barr兄一齊玩的c hing肯定清楚Barr兄嘅為人,Barr兄無同你一齊玩,就肯定sense到你係人係鬼啦!

回復 barr #71 的帖子

非常應同👍🏻👍🏻

回復 我叫阿牛 #72 的帖子

非常應同👍🏻👍🏻

回復 lonbooke #69 的帖子

真係話你on9怕你嬲,除左去pimp仲識去咩場呀老手?去得幾次就扮叻,Barr兄問兩句就派膠?
我同佢玩咁耐佢明揀客架,啱玩咪一齊唔啱玩既咪拜拜,出得黎玩就唔會計較果少少錢,但下下當人水魚果D唔西走佢就奇啦,我請條女食翅唔好過請你?諗清楚自己衰乜先回post啦

嘻嘻,原來係地産經紀爭客。

波就梗係俾人踢咖啦
踢你出局好正常喔

只能佩服barr兄聽你兩句就識踢你走
同佢玩過既都知佢為人想再同barr玩

你只能一世俾人踢

Qiuxin 發表於 2017-4-15 01:28
我 3月joined佢地 一齊落 pimp, 又無麥問題, 大家在terminal 21 集合,然後UBER 去 pimp, 佢帶頭,熟頭熟 ...

帥兄,咁你好彩喇!根據樓主同barr師兄D post,係人都睇到果位師兄係一個人有兩個account,當佢用隻"狼" log in嘅時候,佢只回覆關於隻狼嘅post,當佢用個"波"log in嘅時候就只回覆關於個波嘅post,佢真係當咗自己係兩個人,咁睇嚟佢有嚴重嘅精神分裂症!你同佢玩完能夠平安返洒店就真係好彩囉!快D去還神!

其實以上分析只係個人差測,其實可能只係果位師兄出咗糧未!

回復 barr #61 的帖子

Barr 兄輕描淡寫就收你皮
用番你既分身隻狼係到吠同叫啦! 花生已備

求其9貼女相就想人回 POST 話多謝分享呀!
節省少少啦 W7華英雄!   

呢啲都呃。。。冇人性