[精兵召集] 141又有個仆街師兄

係啊,網絡世界隨人點講都得,人講咩就信咩
你仲有wechat紀錄咪po出來當日你講過d咩囉
講到自己咁正義
回覆 讚好 不讚 使用道具

我叫阿牛 發表於 2017-4-15 09:24
呢位成個波嘅c hing,老實講句泰國又唔係啲咩落後地方,呢度好多c hing單兵去玩都係一次生兩次就熟路。單 ...

應該係意識到唔係佢d客就踢走我

lonbooke 發表於 2017-4-15 12:18
係啊,網絡世界隨人點講都得,人講咩就信咩
你仲有wechat紀錄咪po出來當日你講過d咩囉
講到自己咁正義

我幾時有講過我是正義人士?我一向是個真小人。

同埋做咩要我來搵Wec hat記錄正明?現在成件事好似是樓主指責緊閣下,
我只是查詢下樓主,是你突然將個焦點轉移落我度ja wo

而且大家點睇我同信唔信我,都沒所謂~
起碼我未試過俾人出post話呃人,最多是俾人講下我是小人ja.

barr 發表於 2017-4-15 12:38
我幾時有講過我是正義人士?我一向是個真小人。

同埋做咩要我來搵Wec hat記錄正明?現在成件事好似是樓 ...

學你講,網上世界人講咩都得,點解你又信樓主講野?
正如我無啦啦點解又要講你單野出來?無啦啦屈你?
咁你而家咁講我知咩料啦

lonbooke 發表於 2017-4-15 12:42
學你講,網上世界人講咩都得,點解你又信樓主講野?
正如我無啦啦點解又要講你單野出來?無啦啦屈你?
咁你而家咁講我知咩料啦

你可以睇番前面 我有講過已經信左樓主的事情?我只是想確認下是唔是你。
你話我單野簡單啦:我個人主觀覺得你同我唔適合一齊玩,咪唔俾你join.
我開得post做帶頭約人,又沒收左你錢又未見過你真人,我當然有權利揀人啦。
~完~

barr 發表於 2017-4-15 12:56
你可以睇番前面 我有講過已經信左樓主的事情?我只是想確認下是唔是你。
你話我單野簡單啦:我個人主觀覺 ...

岩既,有權利揀客,個時我仲記得有幾個師兄嫌貴,問小小價錢野態度稍為嫌貴少少就變左唔岩玩
咁我都知我地阻住你搵食既,至於樓主單野我亦解釋左,信不信隨你
呢到只是一個討論區
我亦唔介意人點睇

回復 auwing11 #1 的帖子

三月中我也要跟中華英雄(sam)去pimp玩,去之前每人$4000給中華英雄,在pimp玩四個小時,因為我沒有飲烈酒,而我自己叫了啤酒飲,再多給$2000啤酒.第二日V7給我說幾時方便搞埋條尾數,琴晚少咗零$660)我就約她出來還給他,但他也說不是$660,他要$3660,我問他為什麼?他說因為我在pimp的時候玩了三條女.所以收$3000,冇所謂,我找清條數給他.出嚟玩,花少少錢冇問題.總共我在pimp玩四個小時花了$9660.

lonbooke 發表於 2017-4-15 13:06
岩既,有權利揀客,個時我仲記得有幾個師兄嫌貴,問小小價錢野態度稍為嫌貴少少就變左唔岩玩
咁我都知我地阻住你搵食既,至於樓主單野我亦解釋左,信不信隨你
呢到只是一個討論區

我開post約人時都講明嫌貴就諗清楚,如果到時又呢樣個樣就拜拜,我擺明是先小人.
好啦,咁大家各自搵食~但你下次要小心D 唔好又俾人出post話啦,
我照樣好好同我的啱玩回頭 "客仔" 玩

lonbooke 發表於 2017-4-15 12:20
應該係意識到唔係佢d客就踢走我

絕對唔係囉!
我同Barr兄識左咁耐,一齊出黎玩咁多年,Barr兄一定會揀人一齊玩,係揀啲正路嘅一齊玩囉!!!

如真,如假,如可分身飾演自己....

幾舊水都唔放過,仲聲大大話自己冇錯
網絡世界真系咩人都有

回復 auwing11 #13 的帖子

個尿袋值幾多呀,咁都唔放过
楼主今次真係遇人不淑。

回復 lonbooke #69 的帖子

人夾人缘,啱傾咪一齐玩,唔啱嘅就各自各精彩,冇問題架波。
什麼"揀客"都可能係個人嘅想法,唔通咁多師兄係4台出post组團都只係为左"揾客"?!
老生常談: 說人有是。 大家成年人应该明白。

越睇越精彩,返工悶悶地打發時間真係幾好😂
真係咩人都有,唔啱玩咪唔預你囉,最怕d出嚟玩根根計較果啲,
冇錢咪唔好join 囉,平有平玩貴有貴玩,
好似以前我手緊咪求其食個快仔,
到手鬆d咪過大海沖過涼囉....
師兄有時咸濕同你個荷包成正比㗎,冇得強求😂😂😂
但其實冇錢都可以好好玩,但絕對唔會係搵d師兄著數囉😆

一百几十都呃,呢D人都唔慌有发达啦

回復 barr #88 的帖子

路過入黎睇野估唔到關自己事喎...

我舊年有份JOIN BARR兄個團, WECHAT對話我都有印象...

BARR兄當時已經解釋話由於係WECHAT群對話中覺得足球兄可能同佢唔啱玩, 所以唔想俾佢JOIN...

至於話揀客, 我又唔覺係佢嘅客, 大家嫖友多幾個人一齊玩AA制, 邊有客唔客架...

最後, 講到嫌貴果個師兄, 其實早D講清楚價錢好過佢去玩完俾錢果陣先嘈....而且最後佢都有去, 仲帶左條女返酒店玩得好爽添

莫財就咪玩啦
願所有便宜L屌平西睇貴醫生

阿波你即係 狼人吧
其實大家都是網上認識的 你帶出來的朋友拿了他的尿袋 幫他拿回也 是應該吧,也不至於拉黑他吧,拉黑他就是不想幫他。
食飯就冇證冇據,大家有時都不是條條數都計。
至於barr兄選人玩,你可以話佢唔同你玩,選人,小人,但總算 明刀明槍~ 不會玩失蹤或拉黑, 都有個交代呀

尿袋都好貪, 祝佢細佬佬成世帶尿袋出街

睇咗狼同波出過的post,發現波有回復狼的post, 這是什麼玩法, 究竟波係咪狼,狼係咪波, 是波攞咗個尿袋定係狼攞左個尿袋