[精兵召集] 141又有個仆街師兄

網上開幾個分身account 幫自己推post自問自答做假象做媒
令人覺得有其他人同佢交流過沒問題,這些都是搵食的基本技倆
衰左咪再用其他新account和新wechat重新出發
以上只是我隨便分享下的一些時下資訊
因為我現在都是用緊朋友的分身acc來打這個回帖
回覆 讚好 不讚 使用道具

西人總有

遇到D咁PK既PK真係夠曬PK,當係唔好彩,下次搵我

睇哂全部,真係搞笑,俾人篤爆兩個AC搞去人地到
個個都揀人玩嫁啦,我香港夜總會玩到大陸沙咀沙灣到家下得閒出國玩都係揀人玩啦
好出奇咩?我都有俾錢要玩得開心嫁嫌三嫌四同你玩都唔開心啦,又驚你冇錢找數拉黑我搵鬼同你玩咩,你又冇俾導遊費真係當人老鳳幫你,係群主好人先開團搞活動,俾著我實唔開團除飛合眼緣態度好
係我眼中不過多點人氣氛好點姐,同埋酒錢的確會平點但極品又個個想要分簿哂
尿袋兄都係果句,根本你有問題咁大個人學識咩叫責任心同有交帶先帶人出尼玩啦

回復 ansonwkf #100 的帖子

真係split😂😂😂

我都有同港,澳,台的C兄一齊落club玩過, 為免紛爭,始終大家來自五湖四海,大家先夾1雞野公數, 唔夠再夾或淨左平分, 講明每人坐2條女,帶走就自費
講明以上唔岩或嫌貴就唔好加入

小弟有份踢爆狼/波帥兄有兩個account(可能唔止兩個),但都唔係好明佢嘅目的,仲以為佢精神分裂添! 但由頭睇曬百幾個post,得出嘅結論係:

狼/波師兄可能經常去曼谷或者喺果度住或工作,想去pimp玩但對佢嚟講又貴,咁佢諗到喺呢度得閒又開吓新主題叫人去玩,如果搵到四五個師兄去,每人收多一兩千(佢收87樓位師兄成皮嘢港紙!),食飯坐車又叫人比住先,咁咪可以唔駛錢玩同又食又拎囉!

應該係咁,除非唔係!

141又有個仆街師兄續編續

話說之前出的post
"141又有個仆街師兄,即刻要出post(4月12日)食飯唔俾錢、攞咗個尿袋又唔還(約咗佢,去到call佢,先知佢個block咗我。
4月11日約咗個師兄一齊去食魚翅, 我有兩個朋友佢自己一個, 好自然我埋單, 之後揸車車佢返酒店, 佢同一個4台師兄,另外又約咗三個大陸網友, 我冇所謂一齊玩, 跟住行下gogo吧再落蛇尾, 大既10點幾11點,冇乜著落各自散去。之後先發覺借咗個尿袋畀佢呢大陸friend, 我想即日攞番,佢又推三推四, 唯有第日攞啦(我同佢啲大陸friend都冇乜兩句, 所以冇留聯絡唯有靠佢) 。今日 V7聯絡幾經辛苦約咗佢, 屌佢老母!揸車去到, 先知佢Block咗我, 曼谷塞車塞到閪咁!你話唔還我就唔去搵你啦,嘥曬我D時間。魚翅二百幾、尿袋三百幾,戇鳩鳩曬咗半日時間。佢叫阿sam."
  玩完幾日番尼,都要補充番下。  原來o個位4台師兄和強國人都係受害者。其實我一個人過去,係同泰國朋玩,約4台兄第,係想分享下,唔係搵人陪或帶去玩。睇完咁多位師兄回覆,都冇嘜補充啦,再留幾幅圖啦。
02.png 03.png
04.png 01.png

4台師兄受害者
05.jpg 08.jpg
強國人受害者
06.jpg 07.jpg

討論

請看149樓,之後回覆我  發表於 2017-4-18 16:52

看了這貼數天,樓主及狼及波,"三"位會員達到共識未?

睇黎樓主補充完應該都再見唔到隻狼或者個波了

回復 gold477 #87 的帖子

師兄是港幣定泰匹?

哎呀!4台account同WeChat D account可以開個新嘅,出埋相啦!以後狼/波師兄喺呢度點搵D師兄着數呢?唔通要整容!

Thai8899 發表於 2017-4-16 14:58
回復 gold477 #87 的帖子

師兄是港幣定泰匹?

我估師兄係睇到我個post (107樓)去救証一下,我都希望果位師兄D數目係泰銖唔係港紙,因為真係貴到有D唔合理!但果位師兄係用$,唔係銖,匹,THB或฿,不過攪清楚都好,可以知道果位狼師兄係唔係咁狼!

拿拿聲save低張相先。。。我好單純好易俾人呃的

dellwtko 發表於 2017-4-16 11:41
小弟有份踢爆狼/波帥兄有兩個account(可能唔止兩個),但都唔係好明佢嘅目的,仲以為佢精神分裂添!{:6_307 ...

成皮野港紙??我以為係銖咋!夠膽收人4萬幾銖咁大咬?

CPKELVIN 發表於 2017-4-16 16:06
成皮野港紙??我以為係銖咋!夠膽收人4萬幾銖咁大咬?

有可能果位師兄打錯,等佢回覆啦,不過經過樓主同咁多位師兄D post,大家都咁上下知道果位狼/波師兄為人!

要有外貌形容才能小心,thanks

回復 dellwtko #113 的帖子

太不合理!
我在想點解唔睇單或這麼簡單付錢?太不合邏輯!

Thai8899 發表於 2017-4-16 22:45
回復 dellwtko #113 的帖子

太不合理!

等果位師兄回覆啦,我都希望唔係!但正如電話騙案一樣都係好唔合理但係都有人上當!

一於起晒佢啲Post出嚟!將佢張相個個網都放