首次來港 人氣美女Mioggi 真人更索 34D天然大波 浴缸浴+大車800

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Mioggi

今日上網見AD,知Roy哥有新到Model靚女Mioggi,於是打電話落booking,AG有禮、安排OK,我準時赴約最後順利上房無調包、安排順利。入房見到Mioggi真人,真人正過上鏡! 五官標緻好笑容,Mioggi足5'5高,充滿氣質,鬼妹樣,蘇胸半露,修長美腿,身材玲瓏浮突!囡囡對眼姣電我,把聲超甜超媚惑、問我O唔OK、當然ok啦!

我俾佢迷人既長腿吸引住,我見到佢對黑絲長腿女女就起痰,我真係好冧,女女一邊幫我除衫一邊同我車、冇幾耐就發生化學反應,大車左一陣,好濕好潤,好耐未試過未熱身就咁激,女女真係好投入,之後拖住我去更衣沐浴 。

沖涼好細心,大玩泰式浴缸浴,女女成個身貼埋黎幫我波推,34D天然大波,軟熟彈手,非常可口!咁正嘅一對大咪咪黎做波推幾爽!FEEL到佢幾有HEART,跟住企幫我水蕭,爽!幫我細心抹完身之後,又拖住我上床,係床上,我好舒服咁訓係度,佢用BB油做按摩,推油有一手,有力度,唔馬虎,抵錫!

前奏曲响起,我任由佢係我身上奶,佢條脷由一路掃到我乳頭 、又啜又奶左成分幾鐘 、我呢PART特別敏感叫佢長時間少少,我下面已經硬到不行,再落三角黑森林、再奶啜荔枝、春袋,最後當然有環保吹奏,功夫亦係上乘,唔簡單。

上套開波,女女係一位好騎師 ,做愛投入又落力 ,佢有FEEL時我亦有FEEL,一開始含蓄輕聲咁叫、之後越做越激叫聲亦漸漸變得放,囡囡硬件一流,又大波又長腿,Pat又圓,真係唔知玩得邊樣!!呢招推車直搗水簾洞,從後揸波,回頭快車,抬腿快射,我非常ENJOY!什麼都俾晒佢,個刻真係我又歎時佢又歎。

之後當然係沖涼洗白白,跟住幫我抹身同穿衣,好有服務精神。我放低左家用Goodbye kiss走人 ~ 成個過程回味無窮

Mioggi真人正過上鏡、鬼妹樣、大波走肥MODEL身材、34D天然大波真正都到爆!!! 本年度最具氣質既美女、服務有heart、800超筍! 真係要再返食
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
Pretty girl.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 ShakingEgg #1 的帖子

身材好,可以一試

多謝師兄推介!

多謝師兄分享

多謝師兄推介

青春靓丽好货色

具氣質美女

美女尤物, 性感誘惑

問我O唔OK、當然ok啦

又靚女。又有身材。比得值呀

回復 ShakingEgg #1 的帖子

身材誘人

眼大大,有波有蘿

Tks for your sharing !

真係好正

Model級美女!

國色天香