[囡囡推介] 屌條女後花園,緊貼又深入嘅感覺,衝撞到面容扭曲嘅淫樣,簡直百屌無厭

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

後花園女神藍藍,曲線玲瓏浮凸,有腰有羅,曲線完美,肌膚白滑,好鬼性感誘惑,入房先來個激情擁抱,好好笑容熱情招呼,態度和藹可親,斯文清秀,有腰有羅,服務周到千依百順,攬埋佢邊傾邊抽水,大家有講有笑,特別好傾,對波真係勁好好揸,俾我揉搓到爽曬,表現風騷入骨,床上嘅恩物,笑淫淫主動幫我寬衣解帶,先嚟個鴛鴦浴,手拖手入去,由上至下細心洗擦,西毛磨碌野,波推夾腸仔,用心投入吹到雪雪聲,即時令碌野精神煥發,
摩打脷差唔多錫暈我全身,奶袋袋啜蛋使出銷魂環保毒龍鑽,鑽到我慾火攻心淫聲浪語,環保擒住碌鳩吹得津津有味,下下深頂喉嚨,橫瀨直啜,真係吹到雪雪聲,有eye contact,有深喉,有打圈,玩足十分鐘都未肯停口,眼神挑逗非常了得,碌野硬到不得再硬啦,興奮到披甲上陣直搗黃龍,鮮鮑窄窄,多汁,夾住細佬好鬼正,屌後花園,緊貼又深入嘅感覺,令我興奮無比,然而囡囡亦興奮得昂首亂叫,比我衝撞到面容扭曲嘅淫樣,簡直姣到入骨,塊床身鏡睇到個樣佢嘅熱情奔放,簡直係令我百屌無厭,好快推至射炮!
好吸引的事业线
師兄真識嘆!識屌一定屌後欄!
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 11:37