[西南地區] 復活去河口....河口復活了!

我多事代答.

樓主超有心 感謝分享
我今個星期六出發去河口玩呀(13-17)
想問下
1) 樓主酒店係幾時BK定? 洗唔洗呢幾日就BK 定係即日WALK-IN都得?
我見幾間酒店有唔同特色 樓主係咪每間都試下?
大把酒店, 去到鍾意邊間住邊間
2) 真係想要有冇雞頭Wechat~ pm左樓主
去到酒店附近你會見到好多雞頭, WECHAT任取
3) 我買hkexpress既機票 11:25分到昆明 有冇可能趕到12:30既火車飛?
果時間係錯既, 07:50飛, 大約10:25到昆明機場, 出機場門口有巴士到火車站, 上到11點正班車, 12點前到火車站, 會趕到12:30火車, 最好上網買定火車票
因為如果下一班就係4點 要夜晚9點先到 照樓主既分析果晚可能無哂高質囡囡
定係搭長途巴士果d?
4) 財物保管 夜晚搵左小姐後 會唔會怕銀包被偷(我以前係上面玩有試過不愉快經歷 到依家都仲有d陰影)
酒店有冇保險箱架?
保險箱未必間間酒店有
5) 天氣果度早晚會唔會好凍? 我去過雲南(無去過河口) 日夜溫差大得好誇張
河口好熱(約25~30度)

CHING 玩得開心
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝king sir解答^^

謝谢師兄分享,幼幼控

KingSir~ 發表於 2017-5-9 20:20
我多事代答.

樓主超有心 感謝分享

多謝KingSir代答!稍微補充小小.....
1) 我同同行嘅ching都笨實咗小小,都怪冇聽遙控ching提示....漢京我估都起碼你都會過一晚夜嘅地方。記得walk-in....平10蚊嘅。我係網上book咗,到前台仲比職員寸我比貴左其他酒店差唔多。網上平小小掛
2) 正如kingsir講,去到就自然有,唔洗擔心
3)最好你預兩小時以上從長水機場去昆明火車站。唔係miss咗火車就真係硬擦膠喇.....
4)我都驚會比人偷,亦都唔係間間有,所以我錢放床下底
5)昆明就真係凍喇!我哋走果陣得6-7度....河口熱好多,晚上唔係好熱,不過你大部分時間都係室內,唔重要咯

hlclee 發表於 2017-5-10 21:19
多謝KingSir代答!稍微補充小小.....
1) 我同同行嘅ching都笨實咗小小,都怪冇聽遙控ching提示....漢京我 ...

唔該哂ching解答^^
有機會交流下心得!

睇完都好想去見識下。

回復 hlclee #1 的帖子

謝師兄詳細報告

去到河口第二天了
自問文筆無樓主甘好所以係呢度搭單寫少少報告la

1) d囡的確係幼 不過越南妹始終個輪廓同香港唔同
帶啲異域風情噶
有啲師兄可能啱 但我都系鍾情返香港/大陸果type
所以再翻啅就應該唔會了
如果有師兄會去 先諗下自己岩唔岩口味
希望聽日會有第啲佳麗啦 話哂今日禮拜可能需求大掛

2) 越南城d囡我完全同意樓主嘅形容
而且係有過之而無不及
可能在下身子弱 三張幾加上寫字樓做野平時運動少
比個雞婆呃咗入房 一條女坐係個胸度
另一條夾硬除咗我條褲就含落去
好似比人強姦甘 一開始我都有反抗
因為果2條女外貌確實唔係我杯茶
但最後都係乖乖繳械
不過呢個另類滋味都幾過癮
可以話第一次比人強行雙飛
依家諗起都扯扯地

其實我比較中意啲細粒可愛型
仲會留多日河口
有無具經驗師兄分享下點樣容易啲搵到噶
一經過二三樓 可以話未行得完三分一條巷
就會比人夾走

仲想問埋樓主
昆明有無類似嘅場口或者上門過夜玩?
我18號機 17晚會係昆明過 想黎多次先走

回復 a3scmjj8 #89 的帖子

恭喜ching被強姦....雖然我估你係比人猿老強!要打木人巷,我先前都比咗唔少提示喇,以你體質要打可能需要考慮研習另外我見到其他高手使用嘅兩招武林絕學:凌波微步同過目不忘。上次同我一齊去嘅ching就善於凌波微步,所以都每次走過都絕處逢生.....小弟同你口味差唔多,細粒可愛型通常比較怕醜一啲。喺越南城要搵到你平日應該容易少少,同埋你最好早少少去-中午12點磨到1-2點。另外一個選擇你應該知道頭尾樓梯位都有一啲比較寂寞嘅雞頭,講你要求搵佢哋幫你帶過嚟俾你選就唔洗咁辛苦。另外昆明我就無經驗喇!聽聞亦都唔係咁好玩。

巧精彩報告,有機會要去玩玩。。。是也!

回復 hlclee #2 的帖子

report very well done , thx.

真是山長水遠啊! 火車6個鐘

很好的文章,,感謝師兄的分享

Thanks ching for detail report, even its very cheap, I don't think I can fuck so many time in a day and for 4 days

回復 hireal2 #95 的帖子

In this 2nd trip, one of the Ching also has your concern. However, finally still make it 3 times a day..... you never know man!

報告內容詳細豐富,圖片精彩

多謝師兄分享

回復 hlclee #1 的帖子

謝谢師兄分享

好詳細, 有用的資訊!謝谢師兄分享