[賽後報告] 嬌俏可愛飢渴靚妹~可可,全能服務女皇,絕對可以把你溶化

簽到
名稱: 可可
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A50735-深水埗-樓上骨-可可.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

全能服務女皇~可可,141D報告師兄們都話服務一流,一直想去大開眼界,今日放工後即刻去搵佢,上去睇到“請按鐘”,禁鐘入去,見可可真人,令我哇哇聲,好正喔,瓜子臉,下巴兜兜,反正都係近期較索既,一齊去廁所洗白白,水中大車一番再細心前後上下同我波推洗洗,用波波夾住我碌撚係咁磨,粘埋我從上瀨啜到下,有毒龍鑽玩,勁深入鑽果隻,相信出身於毒鑽世家,含住波仔有吞有吐,痕到我慾火攻心,要求高級環保吹,條俐好靈活,不停用俐尖係龜頭度打圈。技術到家,一D都唔催趕,我就幫佢照顧妹妹,D真水滴住出來,真係淫到出汁,樣樣服務都有做齊,上套,女上水多穴窄,全程溫柔既眼神,轉個男上,幾抵都出盡力屌爆,佢下面既蟹毛都粘住好多自己既淫水,聽到西水聲起勢咁狂推,揸住對波佢出動收音機,直至推爆!
多謝師兄分享
身材一流
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 iponm #1 的帖子

thanks for sharing
Nice balls

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:58