[賽後報告] 🔨🉐🈵🆗❗晶晶最懂我口味❗❗👍👍👍

12000 元錢 回覆本帖可獲得 800 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 晶晶
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23605-觀塘-樓上骨-晶晶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

...復活節飛咗去第二度玩,坐完長途機,腰都梗晒,周身唔舒服,梗係搵番個又靚又揼得嘅靚女鬆下啦!仲記得有老友話金僑晶晶符合晒兩個條件,咁就卜咗佢試下!哇!靚女!精靈雙眼水汪汪咁,一笑又有酒凹,身材與樣有八成相似TVB姐仔黃翠如呀!,入咗先講!先幫我卸甲沖涼!侍浴沖得仔細,水中body,波推夾腸樣樣有...佢就鋪床,出來幫我乾身,趴床開背,力水OK,又按得到位..."夠唔夠力,幫你踩背好冇!?"踩上去,趾力更到!我即時吖吖聲!尤其腰位,梗咗咁耐,乜都釋放晒...然後落油推背,好快推勻全身,再逐寸逐分按壓,肩頭手臂隨時聽到咯咯聲,去到D寃痛位,又會稍作停留...推到我右邊小腿..."哇,你呢舊筋實晒呀!呢D係行得多有勞損呀!你忍下吓!"哇!好撚痛呀!佢好有心機幫我推,剩係呢part已值回票價啦!之後到part2,一副滑滑嘅身軀在我背上蠕動,亦感覺到有個鮑魚刷磨緊我!纖纖十指則開始觸動我pat pat每條神經,再施以猴子偷桃捽我鋼炮,轉個身,邊磨,邊打,我到好唔得閒對手揸得就揸,摷得就摷,摸得就摸,大家都混集住低音呻吟和重音呼吸!最後响佢既有節奏又溫柔的雙手下,爆晒响佢手上!
14803111683674.jpg 14803111698248.jpg 14803111695945.jpg

回帖獎勵 +800 元錢

哇哇性感迷人火辣辣

近近地得閒試下先

回復 eighteenjj #1 的帖子

thanks for sharing

又有好去處。

noted & thanks

正丫,Thx. Brother

thanks for sharing

多謝師兄分享

老友介紹就走去試下,我一入內就覺佢笑容掛面,地方乾淨。好,自己洗白白後就上床按,完全是大場手勢,夠力、到位,仲坐上來按,好體貼,又可摸摸小腿,不姑寒,rpp,好有耐性,車輪手卒雀,手法好特別,死蛇都變靈蛇,為怕蝕底,死忍難忍,搞到就出時,好彩佢識停!
Part II 上大床,都未喘過氣,她已開始一輪舌攻,所有敏感之處都錫勻,吹蕭吹得舒服好有耐性,一路吹一路用手r袋袋,r lin lin,爽起雞皮,再來一招乞丐煲飯,柔中帶剛,不會坐死,不過我就舒服死……被搞掂!

我都試過,真係唔錯!

7-汴要試試

謝謝師兄分享

又去試下,多謝分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區