[賽後報告] Viet Dong/ 1127簡報

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

14至18旅程完結,原本係諗住放鬆去玩,預一日時間觀光
點知變左幾日都係觀光
參加左sinh既 mekong delta 1d同cu chi tunnel 0.5 day,累到仆街。
但最後都有去VD同1127
先講VD, 我住日元莊酒店2號,
我住得好近VD,行過去直入左邊上2F
o的locker仔都好有禮貌, 入去講聲做body massage,同深圳一樣,入去除衫,沖涼,換衫,經過大堂區,但我直接上房
沿途經過見到兩個JC,係靚同大波既,最後我預備左50000VND,但個侍仔理都唔理我,就直接叫女入房,條女55號
靚+幼+瘦底,手骨一般,係有力,但盲力唔舒服,第二part, 開價50萬,即deal.
起機一般,只係一路chok,佢就奶我lin,但我想講,我lin係冇感覺,上路一如大家所講唔通,下路原來係條緊身厚短褲黎,手指都插唔入,張床好高,想摸下腳仔都要吊住隻手。
中路通,但隔住件衫,可以伸手入bra,但一樣係吊住手,張床完全唔掂。
門口好多人行黎行去,講野,影響心情,唔掂。
最後出左870000VND埋單。
你問我,我覺得好一般,連幾年前水圍機場都不如,只不過係平,試一次就夠。
最後換衫時,個locker好有禮,我俾左50000VND tips。

1127,我last night,會合巴打sanwang
其實呢晚我去完cu chi tunnel,我入左最後個洞隻腳已經累到仆街,我180cm + 200lbs重,大家可以想像到我係點過個地洞。
仲要同日去埋mekong delta,但當晚既然去到,點都要去朝聖,去左1127
果然係幾得,第一次睇女,一排女十個到,冇乜醜,仲有一半都靚,我同ching一人一個,飲tiger
但我個人去大陸k場都係唔鐘意o的女著果o的制服,佢地著返自己衫仲靚仲自然。
k房個門口玻璃太大,侍仔成日都會望。
最後我冇帶女出街,因第二日1345機,怕一陣自己控制唔住玩埋LT, 訓又訓唔到咁。

tiger 20000VND一罐
開房費好似約200K
坐台170K / 1 hours
媽咪 500K
服務員唔記得
總之最後我同巴打兩人,除2 AA制計返港紙約8xx一位,係抵玩既,平過深圳
始終溝通係一大問題
不過我真係唔鐘意越南簽証晒錢晒時間,閒閒地搞一粒鐘,如果唔係VN係值得再去。
如果純粹想試越南妹,可以睇下我之前吉隆坡report, KLCC thai bar係好多越南妹。
KL多圖少廢話報告Bench/Thai Bar, 青象+富城實地考察
http://141hongkong.com/thread-1705140-1-1.html

順便一提,我住間酒店係guest friendly, 門口個侍仔幾好人,酒店後面近le le hotel有間叫massage liberty 正骨,按腳好好既,呢度我忍唔住俾左500K tips
個JC係用心按

最後貼下有o的女既圖同1127場既圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
多谢分享!ching系1127玩了幾個鐘?800港幣包小姐500k小費嗎
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄炒貴晒喎

fungoth 發表於 2017-4-19 23:23
多谢分享!ching系1127玩了幾個鐘?800港幣包小姐500k小費嗎

玩左三個鐘,係果800hkd係連埋小姐

請問1127在那裡?

NICE SHARING....機場咁就冇癮,卡拉OK似乎不錯

多谢师兄分享的快乐报告

七月諗住過去,超有用信息,多謝師兄

回復 WalkingStreet #1 的帖子

啤酒應該無2萬咁平, 二萬都唔到一美元???beer om 都 4 萬到 4 萬 5 。1127 應該系 6 到 7 萬一罐。女枱費十六七萬一小時系公可收,女座枱全晚五十萬另計。

回復 austinpower #9 的帖子

噢.....上次beer om收我8萬😵

越南我都想去

多謝分享

回復 yhwong #10 的帖子

八萬會唔會系 1127 呢?以前六萬,升到七萬,現在八萬唔出奇。 皮蛋話在 168 送你地一箱啤酒都花左一百萬 40000x24=960000萬。除非一箱得12枝? 佢話系 24 枝。

update: 168 條女 剛剛 confirmed  啤酒系 4萬1枝。

多謝師兄分享

1127啤酒只有2個價,1個7萬5(只有一種啤酒),1個7萬(其他啤酒)
不過熟客可打折,熟客媽媽桑可打9折(媽媽桑不會隨便給)
有很久以前發的vip卡可打8折(目前已不發了,所以數量現在非常少)
Vip卡借來借去,老闆少賺就不發了,借來借去常常不見,所以數量不多了

回復 austinpower #13 的帖子

媽咪講錯
我問佢一打幾錢
佢以為一箱箱😂😂

謝謝師兄分享

感謝分享、實用的行程😀

多謝師兄分享

回復 keith522 #17 的帖子

Thank Hong report, Vietnam I also want to go