[曼谷] 大家覺得route66如何?點玩呢?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

曼谷夜場route66,好7多人,都氣氛好好,
不過小弟唔知哩個場點玩?定系飲酒自己去扣女?
不過好似正經場 冒冒然 主動問都好有風險啊,哈哈

route66我有一晚去淋住穩女,後尾成2個鐘齋聽music!居然好好聽。好enjoy....

One of the best clubs at RCA but not so much working girls...many locals having fun
我諗個度唔岩搵食,當然你識泰文溝到另計
many local thai people go there, finish their work
thanks for sharing. Try to find girls by yourself, sometime you will get there surprise.
自問型仔可以一去 可能溝到囡
的確是正經場,不過以前跟好幾個浴室囡囡一起去過~純聽歌跳舞,會去的都是下工去放鬆的,不會有人接生意

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:09