[囡囡推介] 我的女神Annie~~~

簽到
名稱: Annie
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A44420-銅鑼灣-樓上骨-Annie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次真係無心插柳柳成蔭了,踏入4月有D囡運,洗樓遇到了近期我心目中最靚最滿意的Ainne!
Ainne係斯斯文文成個小家碧玉咁幾靚女的,所以真係無乜撈味,身形均勻但對波就又挺又大!所以第一眼見到她就決定入閘,玩咁耐好少會遇到尼種類形!
Annie雖然斯文,但好嬌嗲咁幫我除衫,攪到我心癢癢細佬硬哂,同佢鴛鴦戲水玩得我好舒服好有feel!
沖完涼佢會細心咁先幫我抹乾身,我又再乘機再抽下水揸下佢對彈手既白滑大波,真係玩到唔想放手……
床上的ANNIE表現非常好,正宗係出得廰堂,上得大床的嬌妻,鬼馬既眼神好似倒轉頭想食左我咁,靈活的舌頭係我雙Lin及小紅豆不停吸啜打轉,令我爽到暈!正場之前Ainnie問我玩唔玩波推?老實講我玩完覺得加少少錢都非常值得,因為真係好正同舒服,而且同靚女一齊的時間又多左,開始時用波先掃下我前面熱下身,然後就由大腿開始用對大波往上咁画圈圈推,一直推到我塊面請我食“波餅”!!
上上下下來回推左好幾次推左好耐,每次到之棍處就會夾下搓下,甚至用我的龜頭去搓佢粒Lin頭,呢野真係爽爆!
頂唔順戴個套男上直搗黃龍,連番炮攻令Annie愈投入愈放,叫聲愈大!轉個女上兼回下氣,女上任佢發輝,女人投入左就吾會錫力,騎得快功夫好,最後比佢騎爆左!!!
其實Annie 真係令我有少少想沉船的感覺,原本想收埋自食,但無奈無咁既能力,唯有為佢出這份報告,希望可以幫佢搵多D,希望各位師兄可以溫柔D咁對佢啦
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

女女身材不错啊

多謝師兄分享

回復 premier8 #1 的帖子

thanks for sharing

多謝女神報告。

謝謝報告

Thanks for Annie's latest report !

啱啱出咗個Annie新報告!
http://141hongkong.com/thread-1799797-1-1.html

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享

Looks sweet and sexy

多謝師兄分享