[賽後報告] 韓國 Miya,青春美少女級數,千金難買心頭波,加配23吋小蠻腰,玩環保口爆,爽到腳指震!事後仲幫我按摩添,超值享受!

簽到
名稱: 韩国 Miya
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A42233-深水埗-樓上骨-韩国Miya.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩癢癢去洗樓,見網有韓國Miya,青春美少女級數,千金難買心頭波,即刻約定時間準時去到,韓國Miya笑淫淫咁對住我,天生麗質迷人,聲音溫柔,聽就知佢會畀到你女朋友嘅感覺,胸前一對美乳加配23吋小蠻腰,肌膚白淨,盡顯氣質且有時代感,帶我去沖涼都好好心機,服務做齊冇偷懶,卒下d沐浴露,跟住波d磨黎磨去,屁股磨細佬,玩大包夾腸仔時異常挑逗、興奮到差啲走火,比我享受埋水中深喉簫先轉移戰場!床上服務主動,口技十分唔錯,錫耳仔,舔頸部,舔lin lin,啜袋漫遊全身,玩弄時已被嬌嗲溫柔嘅聲線搞到心急如焚,AV式環保吹奏,細佬徐徐扯旗,好勁D吹功,用支野深頂喉嚨,爽到暈,馬上上套,轉身開波,狂Un,巨乳上下搖擺,場面夠曬震撼,美股愈扭愈勁,騎到左搖右擺重力轟炸,搞到囡囡叫聲四起,比佢嘅鶯聲呻吟挑起團火,於是叫佢趴埋牆由我從後進攻,令我錄鳩推得夠深入,猛烈進攻,全身打冷陣,高峰時刻俾佢含住環保口爆,正到我瘋狂大叫,一洩如注完場。事後仲幫我按摩添,超值享受!
回復 shulian #1 的帖子

thanks for sharing
thanks for sharing
身材一流

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:56