[囡囡推介] 19歲童顏巨乳,好玩荃灣呀 SA : 真人相

名稱: 新法拉利baby(19)
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A49537-荃灣-樓上骨-新法拉利baby(19).html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約左如時去到,開門見面新法拉利細細粒ok後生靚女,笑容淫淫地,姣靚樣大約有19歲到,呀 sa feel童顏巨乳,前凸後翹,簡直係性感到爆,入到房真係令我慾火高燒細佬即時挺立,傾兩句計,我就忍唔住攬埋佢係緊搓揉對白滑巨乳,童顏巨乳,
手感一流,真係超好好jar,好正!jar到有火,佢有挑逗我碌野,男女都好興奮,我乘勝追擊,
分分鍾搞掂個車牌,雙雙攬實車到佢暈妥妥咁主動幫我除衫沖涼,沖洗完返上骨床先按摩,
細細粒但夠力水,開背有功架,由頸一路按穴位好準下,我一路享受一路jar波掃佢神仙洞,
感覺好鬼正,按鬆後推油,推油都一樣專業,做到力夠穴位準,慢條斯理,推到我呱呱大叫,
真係舒服,到歡樂時光,囡囡更加變成饑渴慾女,爬上黎按住我車完又奶,奶完又錫,個樣簡直係姣到出汁,
我忍唔住不停搓對巨乳掃佢神仙洞,有吸吮佢兩邊提子,大家瘋狂勁玩,超有激情,爽到佢低音淫叫不斷搶攻,真正嘅淫女人,西毛磨碌野,大玩乳膠漆,摩打脷錫暈我全身,撩得我痕痕咁好能興奮,要求環保吹奏,囡囡聽話聽教,食完蛋,
環保吞曬成碌,橫瀨直啜,好鬼投入,刺激地吹到雪雪聲,爽死,加深喉,正到不得了,一陣功夫,吹到細佬鬼咁硬,然後到主菜,神仙洞又窄又濕,男上位置真係超好好拮,出盡全力衝刺,屌到波濤洶湧,囡囡又夠投入肉緊,爽到佢瘋狂大叫,
不斷換花式,細細粒,真係得心應手,經過一番激情攻守,爽到佢欲死欲仙高潮迭起,西水源源不斷湧緊出來,換推車啪啪聲,佢愈叫愈叫淫,最後掛鼓車住爆,好過引!出左野之後仲喘曬氣。
回復 性衝動巴士 #1 的帖子

真係掂喎❤️❤️❤️❤️😍
值得支持
回復 性衝動巴士 #1 的帖子

白白淨
白雪雪好吸引
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 17:45