[囡囡推介] 新女MiuMiu,樂基兒feel,模特兒身材,隧道短窄,夾住碌鳩好鬼正

名稱: Miu Miu
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A47660-筲箕灣-樓上骨-MiuMiu.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女MiuMiu,又靚又有氣質,高雅迷人,笑容甜美,玉臀靚羅曲線靚爆,樂基兒feel,模特兒身材,玲瓏浮凸,大約有165cm到,皮膚白白滑滑,有波有羅配合銷魂長腿,性感到無朋友,見到都令人想入非非,熱情似火激情擁抱,好殷勤招呼,幫我寬衣解帶,興奮到心潮澎湃慾火焚身,硬到嘭嘭聲要去沖涼降溫,洗得又有心機又夠細心,好似服侍大爺咁幫我沖洗得好乾淨,波推擦背水簫都有,秒秒落足咀力,睇得又吹得,feel好鬼銷魂溫馨,支棍扯曬旗。
一上床,個樣簡直係姣到出汁,成個饑渴慾女咁,真係見到都令人想入非非,爬上來按住我錫暈全身,對我體貼入微,叫佢慢慢黎好配合乖乖聽話,佢一流嘅服務,不斷搶攻,翻身騎住我69式吹奏,環保吹口琴,刺激地吹到雪雪聲,自動波下下深喉著,佢用淫眼望住我吹功好勁,好有AV Feel,我不停用舌尖刺激佢粒小豆豆,真正埋牙上套,大玩觀音坐蓮,隧道短窄,擺動蛇腰瘋狂上下un,超級無敵大淫娃,好激情!夾住碌鳩好鬼正,男女都好有feel,換轉性愛花式,大家非常享受,忍唔住轉番正常位,一路啜波一路插,爽到佢高潮迭起愈叫愈淫,叫床動聽,爽到暈,出動收音機,高潮一刻將D子孫交曬比佢! 好鬼正!
多謝師兄分享
多谢师兄报告
回復 tomjones274 #1 的帖子

thanks for sharing
Nice body figure
身材一流

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:12