[賽後報告] 腳交高手Foot Ella,BB般白滑嘅腳趾擦上腳甲油,無比性感誘人

名稱: Foot Ella
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23750-中環-樓上骨-FootElla.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚就同Foot Ella預約好,
忍唔住番睇佢嘅報告,
火辣辣腳交嘅形容,不期然地睇到硬鳩曬流口水,一見Ella真人超有明星氣質,貌似鍾楚紅,
身材高挑之餘,擁有一雙白滑美腿,
前凸後翹曲線銷魂,皮膚白淨光滑,
心口有對吸手靚波,大家手拖手,好有親切感,
忍唔住攬埋佢不斷挑逗,
慶烚烚自己入去沖洗乾淨身上D男人味,
佢等我沖完涼先出嚟服侍我,
上骨床享受佢幫我按摩,
手勢超級無敵,力水唔錯,前臂顏、手猜、手肘壓瓣瓣精,
過程按得到位,由肩一路慢慢按落去,
感覺又酸又舒服,下下推按中穴位,
按到咁上下再全身推油,手法好夠正宗,
上下用力推,佢邊推拿我邊揸波啜波,好鬼正!
真係有得玩又有得嘆,用力推到我全身都鬆曬,
跟手腳交高手出場,腳趾擦上腳甲油,非常感性,
雙美腿確定目標後即刻揮軍腳交進攻,
交叉上下夾擦磨,腳柔趾巧,好能爽,
爽到我啊一聲叫咗出來,飄飄欲仙將我KO,
沖洗之後,好開心俾埋佢家用先至走人。