[賽後報告] 佩佩性愛遊戲中絕佳對手,一定唔會令你失望,保證你玩到唔捨得走!

簽到
名稱: 佩佩
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A32168-九龍城-樓上骨-佩佩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出黎玩最緊識得同條女打得火熱。好好享受交歡過程,人生之快樂 莫過於此!
佩佩莞式一條龍服務比到你。波推,水中蕭,夾腸,口爆,顏射!應有盡有!
36C靚波,粉紅色lin lin,肌膚白滑,白裡透紅,正!
惹火櫻桃小咀,好溫柔咁吻遍你全身,有觸電既感覺,口舌功夫犀利,
環保毒龍,入心入肺強勁鑽功,口技更係一流,出色嘅環保吹奏,
鯉魚咀720度旋轉吸啜,唔叫停唔識停,
連番攻擊令我高潮迭起!粉紅鮑魚敏感度高之餘,69瀨西極之好味
AV潮吹及時送上,西水射面好鬼過癮!
性愛姿勢多元化,場面夠曬震撼,如狼似虎的架勢令我無法抵擋,
最重要係啪啪聲,滿足聽覺享受,屌後花園,屌到佢淫聲大叫
全程鳩閪合一,搞到我好high,插唔知幾耐就爆左....
即送事後簫,條神利打轉吸啜精液上嘅精液,正到連腳仔都軟!
佩佩性愛遊戲中絕佳對手,一定唔會令你失望,保證你玩到唔捨得走!

支持!!!
回復 jujuo #1 的帖子

長腿巨乳仲有後花園服務。
好好波,一流。。
Body figure looks nice

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:14