AV 按摩棒,請問大家的意見

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己心思思,想買AV 按摩棒和女友玩,但有些担心會唔會返唔到轉頭,变成一定要玩具,請大家分享下意見或經驗
呢d 助興野, 邊有o甘神奇話返唔到轉頭?5 V( A, u- S7 f4 i- o; l
玩兩三次都悶... 除非次次唔同女...
: r% j# Y5 z$ _, U. Z1 D, y. F5 c% U
試過一次,覺得不如男朋友的手厲害
值得一試, O的囡話感覺唔同
一定要試!
回復 cti28 #7 的帖子8 K% @" V8 x+ j" ?: _

j. l" ~& N8 R& P師兄用過?$ }' w0 o0 m0 M7 O
可以分享下經驗嗎?
回復 taskforce #8 的帖子
/ Y/ O0 f  U# |0 e4 d& n+ {( R, y% }1 \9 N3 ]8 B
如女朋友喜歡試,就比較簡單!
/ A6 X, e. S4 Q: u. Y1 w7 b: t1 R8 X但首要條件不要一開開到最大,慢慢一級級加上去,望著表情同聲音,但最好第一次試,屋內沒有其他人!
cti28 發表於 2017-10-12 12:52
$ s: w- u" u6 [% {; p3 j& @回復 taskforce #8 的帖子2 V: w! x+ r0 @
$ t4 n3 c+ k0 `
如女朋友喜歡試,就比較簡單!

# P& c( ?4 C' ?2 }* Z' T謝謝回覆  K# [" M# ]' T5 g7 [; n, f
請問你用後,女友會唔會變得冇按摩棒不歡呢?
taskforce 發表於 2017-10-12 22:38
, l% s! M# r7 b0 k4 ]% Z9 \& g5 u謝謝回覆1 G$ y! C) H( ^7 @6 B& a0 f
請問你用後,女友會唔會變得冇按摩棒不歡呢?

' s5 ~! E. k7 ^% K不會!好明顯是不同感覺的,機器沒有體溫,沒有愛,那能代替人類!?
回復 cti28 #11 的帖子; @5 S4 L& P: b1 W( d& ]" ?1 w

6 {, ^! c, t3 u: A謝謝師兄回覆

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:51