[囡囡推介] 38G巨奶上海妹Ada,相陪好似嘆緊大明星,口爆爽撚到巔

簽到
名稱: Ada
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23856-觀塘-樓上骨-Ada.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上海妹Ada,上圍擁有一對38G巨奶,有波有羅,皮膚白白滑滑,42吋長腿加幼腰,
真係見到都令人想入非非,將自己盡情解放,由斯文靚女變成正宗淫娃!
跟住叫我快D沖涼,囡囡好姣,波推夾腸樣樣有,好纏綿銷魂,不停夾啊夾,
簫塞豐乳中,水簫唔少得,完全溫柔女朋友feel,好快洗白白返出來,
上床佢服侍我趴低,囡囡床上功夫一流,攬攬錫錫開始前戲,邊打車輪邊啜波,
佢趴落黎主動波錫lin,真正嘅淫女人,條脷係咁一路啜落,前奏做得俾我仲要投入,
有吞吐一番波子,69式騎住我吞曬成碌野,環保份子,吹簫好鬼舒服,真係吹到雪雪聲,
加深喉又奶袋袋啜蛋蛋,正到不得了,吹咗好耐,男女都爽到無倫,佢仲帶套不斷搶攻,
然後上正場,帶套主動出擊,女上38G巨奶搖擺,即時呵呵聲咁叫,反應好到不得了,
完全激起晒我嘅鬥心,不斷換姿勢,起勢向前衝,佢好好配合,夾住細佬,真係超好好拮,
西水源源不斷湧緊出來,我出盡全力衝刺後最後興奮到大玩口爆完場!
支持支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好波好身材

回復 onput #1 的帖子

Noted & thanks

多謝師兄分享

回復 onput #1 的帖子