NY 韓尚映 ㊙ model-body 隱形套服務 ㊙ 如入無套之境 非凡體驗

94 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 韓尚映
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48889-尖沙咀-美少女-NY韓尚映.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY 韓尚映 ㊙ model-body 隱形套服務 ㊙ 如入無套之境 非凡體驗

NY 韓尚映 ㊙ 妖嬈身姿 均稱美麗 下海の新人 叫床呻淫No.1✔

樣貌: ★★★★★ 女人味非凡 非常迷人 大眼水靈 非常淫蕩 咀唇好性感
身材: ★★★★★★ 前突後翹 ,有傲人身材 ,心口一對D級大波 ,未除衫就漲卜卜、除左衫就對波就彈下彈下 ,堅挺得黎好有彈性 、引死人咩,仲要有蘿又有腰,個PAT又翹又好肉,皮膚好白滑、好白滑,非常非常DAP得杯落 !
服務態度: ★★★★★★ 女友FEEL(GFF)大車大咀大錫、波推水蕭、加埋 女優佢周X娜既身材真係冇得FIGHT

打俾相熟agent 約大乳高挑o靚模feel女女 女優,準時到達 ,等左幾分鐘,終於上得,多謝安排 。上到房見真人,掂,眼大大相貌她標緻 ,好招呼仲有D淫蕩,事業線又長又深,睇到我流晒口水,掂  ! 報左鐘先,幫我除衫除褲,呀女一除BRA,果然係BIG BALL蕩漾,而且係靚淺啡 LIN,好鬼引人,正到我玩到唔捨得停手  !攬攬錫錫左一陣,有女朋友FEEL,拖我一齊去洗白白,有波推水蕭,水蕭個陣唔小心俾佢吹爆左 、真係估唔到o靚模都有口爆:loveliness: 、不過咁就爆左、仲未完成我狗仔推爆A版X秀娜既心願 , 女優幫我抹身,細心,抵錫 !

上到床,我問可否加鐘、因為 女優實在係太正 、SERVICE果然有翻咁上下、加左鐘之後,我地大車左陣先,然後秀娜幫我奶晒全身,又錫LIN,又奶袋,之後環吹,吹功了得,搞到我硬到不行了,佢讚我下面好大,我又讚翻佢對波仲大,呀女好LUM,又將對波波搖下搖下 ,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭起立敬禮, 女優見我已經係最強狀態就幫我上套。
先女上,邊UN邊搓蕩乳,然後起身錫LIN LIN ,再大車左陣,轉POST,男上,佢邊比我插邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟 ,叫我大力D,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,再轉個POST,狗仔猛推 ,係呻吟同晃蕩美乳之下 ,終於完事 , 女優攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,多謝推介 !抵食!

NY 韓尚映 硬件出眾、又高挑又大波、仲要服務好、夠投入、仲要可以大車、絕對好玩好砌既o靚模級女女!

http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

身材火辣好诱惑
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

身材誘人

回帖獎勵 +1 元錢

好正多謝分享報告

回帖獎勵 +1 元錢

回復 獵豔宗師 #1 的帖子

身材好,可以一試