[囡囡推介] 純天然42吋巨乳姣屎鄧督《大波女郎》,大破蓮花洞後,興奮到大玩口爆收皮,非常好玩,值得返啅!

簽到
名稱: 大波女郎(吹爆)好能正
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27539-元朗-樓上骨-大波女郎(吹爆)好能正.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一開門,大波女郎姣屎鄧督,第一眼就係我杯茶,佢嘅淫眼同淫笑我至Buy嗰種,唔能使講即入,
佢條事業線唔講得笑,純天然42吋巨乳貨真價實,迷人嘅姣靚樣令我慾火高燒,
於是立即拉佢入浴室先嚟個鴛鴦浴,侍浴完全自動波,功夫好到家,連窿窿罅罅都清潔得一乾二淨,我就手不停咁摸佢妹妹,摸佢對巨乳,佢又轉身踎低黎個水中簫,見到佢一出一入吞吐,我畀阿妹滿分呀,條肉腸即刻扯曬旗,搞到我真係好high!!!!
94C234CD-F525-487A-BEBF-20AEEA0A9470-970-0000006974CDDFF1_tmp.png
出返床再玩,漫遊對我盡情挑逗,吹啜瀨無停過,望住佢個淫樣,我真係控制唔到,甚至連後門都撩埋,環保毒龍鑽愈鑽愈爽,強烈嘅快感令我三魂唔見七魄,上奶下鑽,雙重刺激爽到我呻吟出聲,大波乘機搶攻,
環保吞曬碌野入去69吹奏,高級環保份子,深喉耐心吹奏,吹到碌野又硬又粗,爽到我忍唔住披甲上陣大破蓮花洞,男上抽插咗一百幾十下,按實佢大力抽插水到渠成,又係打樁,又係推車,轉換黎個女上,雙手搓住兩個大肉球隨住節奏上下搖擺,效果好正,感覺到佢輕輕震動身體,而且用力抓緊我,屌到連連合體高潮中,最後興奮到大玩口爆完場。
6ED33D23-64E1-488C-A630-DAABDA4C78E4-970-00000069B416C286_tmp.png
整體嚟講非常好玩,值得返啅!
好能正,值得一屌
   Big balls
多謝師兄分享
好波好吸引
多謝師兄分享
回復 tophero #1 的帖子

多謝師兄分享
迷人姣靚樣
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 16:46