NY 李瓶兒 ❤ AV Bodyの國寶美少女 Girl Friend Feel 無可比 ㊙ 推薦

93 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: NY 李瓶兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A49607-尖沙咀-美少女-NY李瓶兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY 李瓶兒 ❤ AV Bodyの國寶美少女 Girl Friend Feel 無可比 ㊙ 推薦

出到老尖、照舊打俾相熟主持人,知我心意,一聽我把聲就知我想約邊個,抵讚!
【NY 李瓶兒】,我只能用完美黎形容、單食相頭已經值回票價,呢個世界可以有好多靚女,但如果要穩一個似足我女神菜依琳、仲要係幼幼版既,可能在老尖只見過佢一個,一開門淡妝真係好吸引,唔係普通女仔濃妝艷抹可以媲美,AV女優【NY 李瓶兒】天生眼大大,水靈靈,電力四射,就算我身經百戰、都難免俾佢電親。

鬆身既T-shirt更加突顯出【NY 李瓶兒】獨有既完美身材,有咩理由全身走肥、對波可以大成咁,睇相已經覺得誇張、真人更加係令我感覺震撼、瘦底大波最有壓迫感!對波咁大、條腰竟然可以咁幼,好似夏日海邊幼長既椰子樹上既大椰子隨風搖擺、肚仔係零脂肪、童話中美人魚既身材不過如此,而更加係錦上添花既係【NY 李瓶兒】對超靚長腿,長得黎、充滿線條、既骨感又唔會太瘦、豐腴又皮光肉滑、同時又完全冇半點贅肉,完美既身段令我忍唔住問佢平日點keep fit,點先可以做到長腿、幼腰、大波(天然)、皮膚靚。呢一刻,我有想一野私有化女女既衝動。

如果師兄你搵過,相信你都會同意,玩服務玩GFF一流,眼大大好精靈,加上佢苗條瘦底大波長腿既身材真係無敵,酒店界服務既模範、態度極佳、好有家教,主動大大車、女朋友既感覺唔係到到都有。P.S.下面隧道天然多水、異常緊窄、一方面好爽,另一方面,我都唔係用死力係咁打樁,因為,女女既G點,原來要溫柔先可以觸發到、太快反而會令女女麻木,FEEL唔到性愛既高潮。女女幫我沖完涼都仲有時間剩、談情說愛之餘、仲send左我幾張相,俾我留念、【NY 李瓶兒】一下。

返唔返食?毫無疑問會返砌。幼幼、靚女、大波(C級湯碗形真波)、幼腰、長腿(長直美腿)、白滑、硬件岩晒我、仲要FULL of GFF,係我見過最完美既小情人。

================================================================================
【NY 李瓶兒】 (Girl Friend Feel) NY 李瓶兒❤AV Bodyの國寶美少女   Girl Friend Feel 無可比 ㊙ 推薦
Perfect Body 苗條 完美 (GFF美少女首選: 【NY 李瓶兒】)
同師兄們吹水、知道有一個女女真係好岩我,即打電話俾相熟agent約女救火。
相貌: 5/5,18-19靚妹仔、幼幼、大眼精ling、好甜,笑容滿面,師兄話似jolin、我覺得AV女優JULIA正好多lor,個樣幼咁多、又純(當然內裡好淫 )
身材: 5/5,瘦底大波係簡潔形容,具體形容係: 好能苗條、波形好靚(天然波、完美shape)、長腿、幼腰、線條一流,仲要白滑,有一個可愛紋身在pat-pat上面。
服務: 5/5,咁多大師兄推薦、原來係有原因,GFF、大車牌、個人認為大車小車甚至無車都冇問題,但見女女咁熱情、真係要俾面佢車翻一輪。沖涼時候,女女係用對波波來幫我沖、即係做波推,有環吹,主動大車,女女投入、反應自然。
總結: 5/5,好耐未試過咁值得返食既完美sex partner。

===============================================================
聽完老友們賽後評語,【NY 李瓶兒】係我印象中幾深刻,要美好體驗,搵佢真係冇錯

打電話俾agent約,話都冇咁易就可以一睹AV女優【NY 李瓶兒】既芳容

樣靚,身材絕頂,服務一流,戀人feel,怪唔得咁多fans

同師兄既賽後報告如出一轍,前後侍浴,波推,水中蕭,大車 ,轉post極之配合,事後仲幫我按摩下,幾抵錫

氣氛一流,有講有笑,仲問我佢買件靚衫好唔好睇,真係咩都講一餐,開心開朗妹,有正能量,我鐘意

最後唔少得俾家用同埋good-bye kiss,抄埋牌,叫我多d搵佢咁話,【NY 李瓶兒】咁nice,我當然要多d捧場啦

借用Ching幾張玉照,留念一下【NY 李瓶兒】:loveliness:

不喜勿插,如果同意請讚好,些些

==========================================================

下晝到TST同客人簽合同,乘機偷跳直女,聽師兄講【NY 李瓶兒】好有保證、正斗身材、金牌服務,未食過真係要試(試完已經想返直),豪不猶豫在出發前打電話約AGENT,我未出發先興奮,老友笑我唔好搞到個客要等,我話放心啦,AGENT準時交淫,FIT晒我呢D大忙淫。

上房,一睇佢瘦底大波、身材比例正如師兄講真係GOLDEN RATIO,「有咩理由咁苗條、可以咁大波波(天然C級大波波、挺)、腰幼、長腿、前睇側睇後睇都係S身型」,香港小姐都冇咁正,正到我未除褲、先扯旗,喂,【NY 李瓶兒】幫我除富時乘機一個猴子偷桃,出賣左佢既真個性:原來係淫妹一個!

手拖手去沖涼、有波推、有水蕉、仲要脷撘脷大車車,女友都冇咁激,佢話同我搞幾有FEEL,我話:「得幾咋?!」佢話睇我床上表現點啦,我話你咁正,唔掂都掂啦!幫我錫LINLIN、奶袋袋、環吹時仲要一副享受既表情,我話妹妹你咁樣我好易爆,你估佢講咩?佢話佢咁努力幫我,都係想一陣我幫翻佢、雖然我平日冇食鮑習慣,但見到【NY 李瓶兒】上下都係PINK,正式係PINK LIN PINK GAP (PLPG),我都忍唔住口水大流,當然我會溫柔咁去錫啜,因為咁樣【NY 李瓶兒】先會更加舒服更加HIGH,我亦見到淫水從佢緊窄既隧道BIB左吊吊出黎。呢個時候我已經忍唔住、女女幫我用口帶套,之後就開波,一個POST就KO左,我自己都估唔到,唯一可能係鏡前既【NY 李瓶兒】、幼腰大波線條太靚,對住咁正既尤物,本能令我迅速發射。

事後,攬左一陣,【NY 李瓶兒】話好想同我再黎多次,我話唔得閒(我都想留低、但約左客簽單),佢話同我好有FEEL,可惜太短暫。冇計、唯有GOOD BYE KISS之前約定下次一定會再相見。

後記:個客問我點解今日咁開心,佢見我咁開心,佢都心情好,哈哈。

借女女V7相一用。

============================================================
http://go141.com/zh/search.php?k ... =%E6%90%9C%E7%B4%A2

回帖獎勵 +1 元錢

國寶美少女
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

怕怕醜醜.屌到興起鉗住你個感覺. 一定好爽

回帖獎勵 +1 元錢

美丽动人

回帖獎勵 +1 元錢

睇相都扯扯地

回帖獎勵 +1 元錢

Cute sexy girl

回帖獎勵 +1 元錢

回復 亞洲車神 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享