[曼谷] 單兵六日五夜曼谷遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好, 最近去完曼谷, 係時候同大家滙報一下夜遊情報
好多人話復活節唔好去泰國, 因為無乜囡囡, 不過我又覺得唔係, 小弟之前試過四面佛爆炸之後同泰王崩之後..... 去到其實分別唔大, 可能我玩果D場冇咁受影響吧~

DAY 1
下午三點去到, 卜見到superrich兌緊 4.37...心沉左一沉....咁低水...? 無計, 唱住二千先....搭機鐵再轉bts到asok, check in 完即刻沖去bit style熱個身先 , 十分鐘都唔洗就行到, 點知去到得一條囡.....睇樣後生但高瘦平.....最慘係無得揀.....算, 轉場

去到7 heaven, 靚女老闆娘係度 , 俾部ipad睇下, 老闆娘都算有心逐一介紹下, 第一個yim, 真波好技術, 第二個幼幼 (官網揾唔到相), 第三個樣靚但假波(官網揾唔到相),  第四個唔記得.....咁我又貪玩下波仔就揀左yim la . 上房之前有另外一位唔知架仔定泡菜仔....入黎劈頭一句"do you have small kids? , 吊...家陣咩年代....仲有細路玩? 有都犯法架喎....老闆娘都愕左一愕, 之後話無 , 我都冷笑幾聲就上房LA.
YIM都係好後生, 廿歳左右, 清純大波, 不過英文一般, 唔知係張床唔就力定點....吹左好耐都唔出 見佢搞左一陣都無乜計, 又無理由要我自己郁架, 結果我係咁楂佢波終於出到.....俾左一百匹TIPS 佢......呢次感覺好一般
買D野埋酒店, 食埋飯就準備今晚主菜蛇美LA , 去之前點都要到GOGO BAR巡視下.....

係後巷果邊入到去, 先入BACCARA, 都好多人, 但係D 囡一般, 上去2/F, 反而有一兩個OK喎, 仲諗住等佢除衫跳舞, 點知都未除就俾人叫埋出場 , 無乜癮之下飲埋枝酒就走左.

十點左右到蛇美, 人山人海 , 仔好似仲多個女....行左兩個圈就坐低, 我都係覺得近廁所果排D囡比較啱味, 大家又覺唔覺得?
大概十二點到我就揀左個長髪大波出場, 心諗九成假波但係有化妝又著得斯文又好笑容, WHY NOT?
番去吹左陣水, 問佢肯唔肯LT, 佢話聽朝要working, then cannot la....唔通係OL?   上床開波, 大軟假波但係皮膚真係一流, 無得傾......泰國囡囡呢樣真係無得輸. 玩左幾個姿勢無黑面, 完事俾左2600B 送埋佢落樓. DAY 1就咁完成.

DAY 2 留位中......

起身食完早餐游下水, 就去水門唱錢同食雞, super rich總店都係對得4.4..... well.....

番轉頭去phrom phong區望一望d按摩店, 可能仲早又熱, 無乜囡囡企係出面.....我又唔想咁早去馬, 就揾左間門面睇落幾士正既centre point spa & massage做左個半鐘oil massage...正, 好relax 好charge電~
食完晚飯又去左cowboy行番轉, 無諗住入去之際比係好似叫" kiss" 出面既囡囡叫停左, 佢又認得我琴晚行過但係無show佢....望多兩望其實又幾ok....算, 入去飲番杯........坐低一望, 先發覺好細, 台上d囡囡又hea跳......wtf....

之後叫我入黎果女仔當然過黎問我可唔可以lady drink.....我心諗i have no choice , 就叫佢坐低左, 不過其實佢係幾索 , 囡囡清邁人, 好白, 眼仔大大, 望真d原來帶左大眼仔, 係咁碌起對睇望住你, 幾sweet.....挨埋黎係咁比佢摷, 我亦唔執輸上下其手, 真波有c, 佢露埋lin添....搞到我忍唔住問下價, st 3000, bar fine 1000, 計埋drink 成四千幾五千......不過都係果句, gogo bar囡番到房又係另一個人, 唔好一時衝動, 但求過足手癮, 等佢落力d咁冧下你, 我就走人

結果, 我當然再去番蛇美LA, 因為始終想LT同揾下有無囡囡陪我行街食飯, 去到都係咁既環境, 旺過夜市, 但係D囡好一般, 後排有幾個細細粒, 但係樣幾串, 無計, 問下價竟然要三千, 我又無還價, 一直坐到十二點幾都睇唔岩,諗住番 KISS ST 果條囡囡,  竟然又見到一個斯文囡囡入左黎, 即刻箭步上前問價, ST 2500, 去馬

番去酒店又吹下水, 問佢可唔可以LT, 佢話NO........,NOT TODAY.....咁即係今晚唔得? 再問佢話OK TOMMORROW, 咁我又打蛇除棍上, 可唔呵以陪我去夜市, 佢諗左一陣又OK喎, 咁我問佢點計.....六點去夜市, 然後LT, 5000B, 咁又幾抵喎~ DEAL~
搞左一穫, 拎左LINE放佢走, 約好聽晚見~

第三日都好忐忑, 究意佢會唔會放飛機? 結果下午佢兩點LINE我問係咪EVERYTHING AS PLAN? OF COURSE, 約實佢六點係SAPHAN TAKSIN BTS等, 當然....佢最後遲到半個鐘先到LA~ 入去ASIATIQUE食飯行街, 都有D GFF~, 番去酒店完成下半場, 之後佢扭計, 話好攰想番屋企, 算, 大大話話陪左我成六七個鐘, 其實我自己都攰, 如果LT第二朝再黎多Q都驚頂唔順, 結果4500B放佢走~
103.jpg IMG_1382.JPG
回覆 讚好 不讚 使用道具

DAY 4 & 5
DAY 4 想沖下泰國浴, 可惜NATAREE已經不存在 , 本來想去E記, HI-CLASS同MERCI望望, 點知想去時正值放工放學時候, MRT大排長龍, 買飛都唔知要等幾耐.....把心一橫, 去色情按摩店好過, 番去PP區, 走勻ADDICT, ANGEL, DREAM HEAVEN....最後見CLUB 102有人選妃就跟埋入去......裝修算新淨, 囡囡十幾廿個, 法國佬好熱情招待 , 但係我唔係好睇上眼邊個, 係有一個囡囡係咁對住我笑, 又唔見CHING們推介既 MICHELLE , 唯有揀左對住我笑果個囡囡......
上個房無乜特別, 有張床同埋側邊有長S形既長椅...? 先沖涼, 囡囡除鞋後矮我成個頭....... , 正宗泰妹膚色短頭髮, 係幾好笑容, 難得真波不過有少肚腩, 上床先按摩, 但係一按就知唔正宗......環保吹拎番D分.....正場男上女下, 再女上男下, 又唔係好出到野 , 轉去S形椅, 由佢瘋狂策騎下終於出到.....
番上床繼續按.....我叫佢按下腳板算....., 傾下計, 問佢識唔識MICHELLE? 原來係FD 黎,佢話MICHELLE SICK左兩日無番工.....

夠鐘走人, 其實CLUB102都幾貴, 個半鐘要2870......此時才有領悟, 每個人有唔同喜好, 去玩其實食軟件多個硬件, 無必要乜都要試, 囡囡才是最重要, 唔啱無謂為夾硬上, 我都係鐘意蛇美多D

DAY 5 心意已決, 要揾LT, 中午想食番餐好D補充下, 見到酒店LUNCH BUFFET 要450B, 問佢住客有無PROMOTION又無 , 我上EATIGO竟然50% OFF..... , 結果經EATIGO BOOK左, 埋單300B到連VAT+SERVICE FEE...又幾抵, 有蝦蟹,牛,青口,...... 河粉,甜品.....算係咁, 300B去商場食個SET都差唔多~
下午行下商場買下手信, 入夜先去NANA PLAZA望望, 都係入左RAINBOW 4, 果然同CHING們講一樣, 好多KAW AII FEEL囡囡, 幾啱口味, 其間遇見一行四人既香港師兄, 見佢地揀囡揀得好開心下, 我都係睇下算~

十點左右到蛇美, 星期五好多架仔......多到行唔到咁濟, 我都係揾位坐低, 望下人點問價. 期間有條鬼佬問個架妹FEEL 囡囡, 唔知佢問乜, 囡囡係咁洒手擰頭, 之後條鬼佬行開左, 囡囡專登坐低避一避, 條鬼佬又問多次, 都係唔DEAL, , 我想走佢問下, 其實我都有興趣, 如果條囡DEAL就好笑, 不過驚條鬼佬打9我.....

結果, 一如以往, 都係差唔多十二點到, 仲會有一條突然出現的囡囡拯救我~見到佢細細粒, 幾CUTE的,我問LT OK MA? 佢話ST ONLY......始終我想揾LT, 唯有諗諗先......再行多ROUND, 問多幾個, 都係ST ONLY.....算.....揾番第一個去馬......

但係, 世事係難料...

番到酒店, 都係吹下水先, 原來囡囡話佢之前係BACCARA做過, 但係覺得辛苦無自由, 所以去蛇美, 傾左陣話佢係SOI 71..果邊同COUSIN住, 洗費都成6000B一個月, 佢地OK D 既囡囡一晚可以係蛇美接2-3 個客, 其實都幾好賺...
傾完去馬, 佢仲俾我幫佢除衫除BRA~沖完涼出黎怕怕羞羞咁, B CUP到啦, 個FEEL其實幾幼幼, 仲要有服務GFF, 幫你按摩, 主動鍚全身, 少少環保吹, 我可以話試過之中最好FEEL的泰國囡囡.....同佢都搞左成十五分鐘....
之後沖完涼諗住佢走會走LA, 點知佢問我有無浴袍, 我奇怪 要黎做乜, 原來佢突然又肯LT喎~ 我問佢REALLY OK? ITS UP TO U, 佢答UP TO ME, 我當然OK~~可能酒店近, 算OK你又對佢GENTLE, D囡囡又會肯陪你~
成晚攬住訓, 第二朝七點完成最後完美一Q~

囡囡LINE相

多謝大家收看, 請不要拿著相片揾囡囡或問我拎LINE, 如有不妥, 請告知並刪圖~

師兄~你口味同我差唔多WO~有品味

囡囡唔錯 師兄

而家d泰妹成日都放飛機

回復 mkt3602a #1 的帖子

Very details report, thank you :-)

師兄選擇非常正

2件都正期待下集報告

多謝報告
最緊要開心

成個trip 都順 正 而家都係玩蛇尾多

細細粒先好彻,師兄果然識食

妹妹可愛又夠Q~正

Thanks for the sharing
Seems that ching's trip is quite eventful
And some girls are quite nice as well

回復 mkt3602a #1 的帖子

多謝師兄有相報告

囡囡唔錯 師兄

唔錯既包膠

青春靓丽好货色

Happy trip with many pretty girls congratulations