[民生話題] 波叔叫港人返內地退休

回覆 讚好 不讚 使用道具

kinsoncc 發表於 2017-4-24 01:17
九唔搭八,問非所答,問你咩年代覺得HK係福地樂土都唔敢答,真係冇L用。

点解要話你隻王c狗知!!

超能仔 發表於 2017-4-24 12:18
点解要話你隻王c狗知!!

其實你話HK以前係樂土福地,我好認同,亦相信大部分香港人都認同,講緊係咩年代大家都心中有數,我專登反問你,你當堂唔敢答,知道自己踩中左自己舊屎了,哈哈……,難怪你同4台燒衣wo被公認係4台最柒太監。

artlo 發表於 2017-4-24 10:24
回復 kinsoncc #17 的帖子

Ching, 的大劣哩, 殘体打亂種个腦生錯係seafood, 佢答你, 已經係對自己既智商有好大考驗, 所以問非所答係正常.

其實佢講中左重點,覺得以前HK係樂土福地,的確係講中好多香港人想法,佢唔敢答係咩年代的HK, 証明佢蠢唔晒,知道自己踩左屎,講左d佢主子最驟忌聽到的香港人心底話。

超能仔 發表於 2017-4-24 12:17
与犯民黑金漢奸王C狗打靶同日執行!!伛地会去大湾!!

九唔答八,死開啦

我去過思平浸溫泉, 係OK好玩但係車程5粒, 同去日本一樣咁耐只係平好多咁解, 但日本浸完有其他野可以去

kingkong_hk 發表於 2017-4-24 13:08
我去過思平浸溫泉, 係OK好玩但係車程5粒, 同去日本一樣咁耐只係平好多咁解, 但日本浸完有其他野可以去

佢應該教人去深圳世界之,咁就全世界都唔駛去啦。

kinsoncc 發表於 2017-4-24 13:52
佢應該教人去深圳世界之,咁就全世界都唔駛去啦。

世界支槍可以唔去啦, 大6有好多好野, 冇奶油去玩人工油樂場掛

朋友叫我一齊咩個背狼油新薑我冇去, 佢自己毒油, 睇佢飛卜相D環境正到呢

另1個密教徒, 成日去青海住啦麻廟, D環境又係正到毛輪

F1D1S1 發表於 2017-4-24 13:06
九唔答八,死開啦

王c狗想玩晒!!!冇可能!!

kinsoncc 發表於 2017-4-24 12:42
其實你話HK以前係樂土福地,我好認同,亦相信大部分香港人都認同,講緊係咩年代大家都心中有數,我專登反 ...

自説自話自大王c狗。HK同4台搞成咁差,多得你地几个喔!

超能仔 發表於 2017-4-24 14:56
自説自話自大王c狗。HK同4台搞成咁差,多得你地几个喔

咁你咪走囉,冇人留你,反正你在4台都係搞事多於真正討論,比我反問就口啞啞,拉開話題玩攻擊,公認你係4台最廢太監真係冇講錯。

bucchara 發表於 2017-4-24 15:34
回復 kinsoncc #13 的帖子

HK原是福地乐土..........超能仔绝对岩

長篇大論,又寫遺書呀!

又唔係問你,你扮契哥護契弟呀?

回復 bucchara #34 的帖子

低b同志, 你條殘体打亂種, 过河大劣哩, 60年代香港二等公民, 90年代美籍華人, 现在红口賣港贼. 自己柄係香港收五毛一帖, 9嗡叫人返大劣, 去朝鲜. 食屎啦.

kinsoncc 發表於 2017-4-24 17:42
長篇大論,又寫遺書呀!

又唔係問你,你扮契哥護契弟呀?

佢長篇大論, 可惜都係歪理悖論 !  
被人洗腦洗到老竇老母老闆老師都會殺嘅紅豆冰,
到咗今時今日都仲抱持住紋甲嘅思維,
以鬥爭為綱, 奉自己擁護嘅為神, 誓要打倒敵人 !  
而且由於佢地  係當年鬥爭中嘅勝利者,
至今仍享受緊勝利帶嚟嘅利益,  
更令佢地相信同堅持自己嘅正確,
更加要竭力維護自己係正確先至能夠維持現時享有嘅利益,
一直到死或者有朝一日自己成為被批鬥嘅對象 !
為求自保, 爭相將資產及子女轉移至海外就係呢個道理 !  

回復 gary67 #1 的帖子

就要等波叔帶頭示範.

香港人都唔可以係香港住 波仔你係得ge

kinsoncc 發表於 2017-4-24 15:02
咁你咪走囉,冇人留你,反正你在4台都係搞事多於真正討論,比我反問就口啞啞,拉開話題玩攻擊,公認你係4台最廢太監真係冇講錯。

來去伱几件王C唱衰HK!!

大眼睛 發表於 2017-4-24 22:05
佢長篇大論, 可惜都係歪理悖論 !  
被人洗腦洗到老竇老母老闆老師都會殺嘅紅豆冰,
到咗今時 ...

長篇大論好似遺言咁,我都費事睇佢寫乜,扮晒契哥幫低能仔,佢自己當然感覺良好,但就更加顯得低能仔係低能。