[其他] 上海上門按摩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

岩岩係上完上海返黎!一年前玩完私人制定,場$有d貴,再加上囡囡坐檯$同出街$隨時過4k人仔,仲未計上房另計嘅個別服務費,所以今次有唔係太想玩。
上次經朋友識咗過agent,只要係上海v7下佢就可以安排囡囡直接上酒店房玩,完全可以唔駛俾夜總會嘅假酒、囡囡坐檯同服務費,所以今次一個人上房就試玩下!
囡囡有唔同選擇,有妹子、學生妹或者兼職白領揀,唔同價錢!今次揀咗兼職白領,揀好時間,囡囡亦早咗到酒店,經agent通知就落lobby接囡,費事要佢登記!一見到囡囡,真係同夜總會差唔多質素,正!
上到房,囡囡準備完之後服侍上床,開背、按摩、推油服務無得輸!之後囡囡offer特別服務,更加$800 BD. 見囡囡又真係幾靚,於是去馬!一解甲,正!原來遇上可遇不可的粉紅色的乳頭!之後都係個d, 之後一齊洗白白,俾多一舊人仔tips,送埋佢落酒店。下次再去上海一定要返食!

Price

Price
how much ah!?
回復 wolfpack #2 的帖子

$1,400,連tips都係$1,500
回復 Westo #3 的帖子

以現在上海消費,1500 算抵玩。
咁都唔係貴
正,找时间也叫上门服务…
回復 Westo #1 的帖子

多谢师兄分享,可否pm小弟agent微信
thank you for sharing. may I hv the v7?
是否1,500文1Q?
而家深圳都要呢D價, 真係唔係貴
謝謝分享
一次千五都蛮贵的啊

1500人仔都唔平。

可否PM个agent 个V7
好過去夜總會搵女,分分鐘要幾k。
时间几耐?几Q?
師兄可否share 下contact, ,下個月出差準備下。 謝謝
Very nice thx for sharing
多謝師兄分享
1500人仔都唔平。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:10