[囡囡推介] 婷停外形高桃長腿,水簫波推工夫一流返啃首選樣樣皆能

簽到
名稱: 婷婷
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43759-深水埗-一樓一-婷婷.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我個人特別鐘情長腳,唔好話我變態,只係各有所好!今日睇到有個婷婷外形幾突出,高桃長髮飄逸,開門一見到婷婷,嘩,真係同我平頭 (佢無着高碀鞋的),後生靚女,笑容好美,外表斯斯文文,好有女友Feel,着住件白色外衣,對玉峰若隱若現好吸引,真係睇到口水流,跟佢入房內我已認唔住機抽水,皮膚好滑,39D級波好渣手,夠彈,一手一個啱啱好,粒D仲好Pink好粉吓,佢有小小慾拒還迎,咁樣仲更加挑起我性慾,條長腿估計都有42吋,除完衫一齊去洗白白,佢態度細心,慢慢幫我洗乾淨,再波推+水中簫,見佢好情深款款,當正我係佢條仔服侍,佢吹得兩咀架,真係爽YY呢!沖完出嚟細佬已經慶烚烚叫我唔好心急,先DUP吓骨,佢出手好力,感覺到係有學過,由肩頸腰順序有條理細心去按,好認真唔會求其,睇得出有Heart,咁樣好難得,DUP咗大半個鐘成個人都舒服晒!再嚟反身,先全身慢遊,小咀錫耳仔錫lin,隻手挑吓掃吓我下身,真係頂隱,之後佢坐喺我身邊,一隻手捽Lin一隻手R袋,個小咀開始吹奏,真係比佢攪死,我反攻先玩對腳,一路錫到去PatPat,摸到佢細妹已經起晒水,再渣波捽Lin啜Lin,大家都享受快感樂趣!上套先嚟個後推,咁圓咁挺,唔玩後推就對唔住細佬,我越插越大力,佢就越來越High,天然多水,呻吟聲好幽怨!改返男上,佢對腳已夾住我條腰,我就一邊抽插,一邊渣波,哩個時侯感到佢細妹夾吓夾吓,比佢咁樣刺激下,我已忍唔住要發射,好正好舒服!完事我都好攰,婷婷好細心咁幫我清理吓,灘一陣再沖個涼,出嚟交底家用閃人,咁好條件又咁好玩,服務又好,我一定會再來過招!
回復 bqbqbra #1 的帖子

thanks for sharing
吸引的滑腿
Nice legs. Thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:33