[吹水] 耐力訓練

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排去搵囡,成日早洩。三分鐘貨仔。想睇下有冇咩可以補救。想轉多幾個post呀😭

(自己有一個禮拜打兩次飛機)

回覆 讚好 不讚 使用道具

有得射已經爽。
如果兩分鍾到高潮,唔洗身水身汗,我制。

回復 jason5354 #2 的帖子

你係米基佬?

回復 佐佐木木 #3 的帖子

No enjoyment too short la

練吓揷沙,再唔係吊啞鈴.

路過學嘢

咪去之前半日打個飛機先去囉

cescfab 發表於 2017-4-24 13:23
近排去搵囡,成日早洩。三分鐘貨仔。想睇下有冇咩可以補救。想轉多幾個post呀😭

你係唔係指以前可以好耐,但最近突然之間變得早洩?

如果係既,首先睇下最近既身體機能有無話明顯轉差,導致體能不足,做一陣身體已經覺得好累想快D結束,禁就會意識上催促自己加快射,呢種情況最好調節下生活作息比自己休息多D,做番下運動,暫時唔好去搵女住,比自己休養下,隔一段時間睇下有無改善。

其次,注意下最近自己小便時有無唔舒服既感覺,同埋睇下最近細佬會唔會平時自己流出D小量既粘液,如果有呢兩種情況,有可能係有尿道炎或者前列腺炎,因爲發炎會產生刺激(呢種非正常既刺激感覺會產生同普通既性刺激相同既效果),造成加速射精。

如果你話以前一直都玩唔耐,就要從體能入手,如果身體已經好fit、做開運動、運動耐力好好,但都一直早洩,可以上網查下間歇中斷法,大致就係用打飛機時每次想射就迫自己停,隔30秒再打,想射再停,不斷重複,每日練習。如果再唔係就最好睇醫生,可能要用藥物等方法降低敏感度。

回復 cescfab #1 的帖子

有冇聽過"印度神油,  妙不可言論",  聽講係可以降低龜頭的敏感度.

三分鐘算合格架

直接買持久裝吧

上一仔,3分鐘,大概好過30分鐘吧。

回復 newboy #9 的帖子

It's within this year or two my ejactulation seems to be always within 3 minutes.

Esp when I go 141, seeing new girls excite me a lot cause me to ejactulate so quick when I go in. I can't control even if I tried to focus.

I'm thinking whether I 打飛機 too much, because I can hold longer if I don't jack off for while.

Anyway  what is the average time of other bros eject time? So envy people who can change many positions

回復 Frandis #13 的帖子

Different problems. I'm too quick lol

cescfab 發表於 2017-4-24 13:23

屌兩Q囉!

回復 柑蕉桔李碌柚 #16 的帖子

Yes. Exactly what I do sometimes. But looking to avoid to save money

最好既辦法係做多d,而家師兄咁早射應該因為師兄仲對扑野好有興趣,新鮮感或者好興奮,當你日日做或者隔日做,師兄對扑野既期待同熱情冷卻,小弟弟感覺無咁強烈果陣就可以持久d
記得盡量少打飛機,多扑野
多做運動亦有幫助!

搵自己條女練, 千祈唔好信囡囡會就住你.

有得射咪算啦