[德、意、法] 小心!德國FKK-挑釁亞洲人的白人

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位去德國FKK的亞裔兄弟要小心!

德國FKK桑拿
有白人(一人或數人)在桑拿裡看見亞洲人
就會當著你的面
擺出功夫武打的姿勢
發出打鬥的吼叫聲
故意要挑釁跟嘲弄你

我之前在Sharks就遇過一個金髮白人
根本就不認識他
莫名其妙跳到我面前開始耍功夫叫囂
我還很有禮貌地用英語跟他說this is not funny
他居然還回this is funny
然後繼續稱呼我為Bruce Lee's brother

最近又有人回報在GoldenTime也有亞洲人遇到一群白人挑釁
一樣是耍功夫叫囂與稱呼亞洲人Bruce Lee
可能是同一個金髮白人跟他的同黨
請各位亞裔兄弟小心

(P.S.那個金髮白人跟他的同黨應該不是德國人 而是其他歐洲國家的人 實在是低能到極點)
回復 ra1zfk #1 的帖子

好到極。想實戰好耐了。
回覆 讚好 不讚 使用道具

打9他拉

多谢提醒

supnew 發表於 2017-4-26 00:32
C-hing 咁最後點收科? 我下個月會去, 都有D擔心, 同埋多唔多難民呢? thanks

最後
還是一樣
他在club裡看到亞洲人走經過
就開始耍功夫亂叫

跟狗有點像
看到陌生人就亂叫

我後來懶得理他
就當他是狗在亂叫

要門票的club裡沒有難民
但是
不要門票的紅燈區好像有難民

derekc 發表於 2017-4-26 00:49
Btw, the white gangs was making fun of you or they just appreciate Bruce Lee?

I'm not sure what they were thinking.
But the point is, what they were doing was annoying.

回復 ra1zfk #8 的帖子

thanks for your updated info and hope it is peaceful.

ra1zfk 發表於 2017-4-26 03:15
I'm not sure what they were thinking.
But the point is, what they were doing was annoying.

This is racial slur. 佢叫你Bruce Lee,吾系話好打﹐系取笑你,意思系話"又一個中國人",個D爛鬼意思話中國人個個都扁口扁面,一樣樣子,同Bruce Lee冇分別!。

系FKK裏面周時遇到這種爛鬼。好多時系一D上左年紀的白鬼,佢地見到非白人客會眼超超,幾個人交頭接耳。最好吾好理這斑垃圾,直接走過,吾好同佢地交談。我詁計佢地系退左休的本地人。系FKK裏這樣野我覺得系最討厭,反而有時囡囡服務差仲可以容忍。

系歐洲仲有好多這種ON 9種族主義者。

多謝師兄提醒

多謝提醒。一個人去到,遇到呢D人,都唔知點算,走人又唔係,俾咗錢未玩夠無理由走;留在裡面搵女,實有機會再碰上:避佢,佢就越得戚,時間流流長,好大機會碰面幾次;同佢嘈,又唔係,無必要搵開心,變開拖。

如果遇上真係唔知點算

ra1zfk 發表於 2017-4-26 03:13
最後
還是一樣
他在club裡看到亞洲人走經過

Thanks a lot. 我前兩年去過Oase, 下個月會去Sharks & GT, 這兩間都比較遠, 請問 C-hing 你從 FKK 回酒店時安唔安全, 街上多唔多疑似難民 ? 因我想單人搭火車回酒店, 搭的士好似好貴. Thanks

supnew 發表於 2017-4-27 00:02
Thanks a lot. 我前兩年去過Oase, 下個月會去Sharks & GT, 這兩間都比較遠, 請問 C-hing 你從 FKK 回酒店 ...

我都是一個人在club待到凌晨關門再搭火車回Hotel
只有Club到火車站這段搭Taxi
搭到火車站後轉坐火車
比較省錢

治安沒什麼問題
在德國唯一掃興的就是碰到上述的白癡

回復 ra1zfk #1 的帖子

谢谢提醒

唔掂就搵員工解決
無謂鬧交

回復 Liverbirdywna #17 的帖子

I agree and hope it will be peaceful again out there..

之前都試過,佢地一係咁樣,一係用佢地嘅語言係咁同你講野,其實笑九你,只要唔係人身威,我都轉身走,佢話你Bruce Lee  brother, 你復返佢Hilter brother law,  lol.

fuck them and the girls