[其他] 笑看網民對曾蔭權獲釋的回應

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1. 一出黎就好翻哂,冇哂氣朿,老狐狸真行!

2. 他老婆笑着說: 多謝香港人、各界朋友、對他的支持、支持他甚麼?
     貪曾,請閉咀,給香港人一點寧靜。

3. 哈哈,幅相陰陰咀笑了出來!
     又話唔舒服, 保釋出泥就咁精神

4. 曾蔭權一生都打政府嘅工,最後竟然連呢碗皇家嘅飯都食埋!

5. 本身在於一位老人家來看 其實佢貪唔算多 有點可憐
     但再回望因為他的政策而停建公居屋 令地產商更進一步推高樓價
      就變得完全不值得原諒

6. 當日又話點都接受法庭結果既?而家又上訴?咩玩法?

7. 禍港曾出黎獻世咩, 小汝老冇西!  ( 唔明講乜? .... 查字典!  )

8. 問心無愧喎.....永不言悔喎.....還可以一臉正氣面對鏡頭,果然好嘢!

9. 法院做令香港廉潔有深遠影響,讓貪官有持無恐,法治令人失望,

10. 曾蔭權稱辛酸筆墨難以形容 ...
     有乜嘢咁心酸呀?俾人砌生豬肉乎?扭曲是非價值觀非此君莫屬也!
     應該心酸的是今天受苦的市民,曾蔭權禁起公屋十年,無開發地,
     隧道鐵路政策失治,賣政府資產助領滙,教育失敗,
     許仕仁貪污,治吏不嚴,百物騰貴,地產霸道,馨竹難書,
     曾蔭權今天不曾道歉,只是不停為自己訴苦,市民的苦向誰訴。

希望曾爵士可以睇到這帖
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔舒服同精神係冇互相底粥

好精神都可以唔舒服

唔精神又可以好舒服

回復 古不怪 #1 的帖子

我只記得佢吹口哨個小人得志樣啫 !  

真是想看一下最後點判,法律是否公平?

Waiting to see what would happen to 689 !

回復 hkwatcher #4 的帖子

想當年他也算得上是一名孝子 ....