[囡囡推介] 日本AV 服務,後花園達人藍藍,好能緊,大大力插到爆,真係令我欲仙欲死

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到興隆樓搵囡HAPPY,又試咗後花園達人藍藍好鬼正,毒龍環吹,真係好掂,心痕二話不說入房,
樣子美豔,夠姣夠放,斯文大方,身材火辣辣,約165cm高,肥臀靚羅,曲線銷魂,皮膚保養得白白淨淨,好好笑容熱情招呼,邊傾計邊幫我除衫,
囡囡侍浴真係好夠狂野風騷,波推擦背樣樣有,吹奏起水中簫,瀨袋啜鳩,痕能到硬,
上床後,成個淫娃咁爬上黎主動波錫lin,慢慢由外淫到內,靚波性感到爆,前奏好夠投入,按住我瀨啜到姣樣盡霧,食蛋蛋,鑽菊花,服務做到足,搞到我好有feel,撩得我痕痕咁好能興奮,佢仲不斷搶攻,
再黎個69式落力吹奏,奶袋袋啜蛋蛋,feel好鬼正,吹咗好耐時間,添加  eye 交流,吹到碌鳩硬到不能再硬,囡囡真係個無可多得嘅性女,風騷又淫蕩,樣樣殷勤仔細,好能舒服刺激,男女都爽到神魂顛倒,頂唔順啦!
砌翻佢上套埋牙,用埋所有高難動作,屌到佢高潮迭起,大叫救命……最後屌後花園,好能緊,好過癮!無幾,爆咗。最後有事後簫,吹到我狂叫,真係好爽。
回復 collection #1 的帖子

謝謝師兄分享
多謝師兄分享
Nice body figure
圆滑后臀好吸引
回復 collection #1 的帖子

noted & thanks
多謝師兄分享
謝謝師兄分享
謝謝師兄分享
多謝分享後面

Archiver|聯絡我們|141華人社區