新到尤物 車到失暈 Kibby 36D青筋大波 好玩好砌 浴缸浴 大車800

名稱: TR Kibby
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52215-尖沙咀-美少女-TRKibby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Kibby

Kibby樣貌比AD相更靚, 誘惑眼神, 長頭髮, 好姣好sexy !
正宗惹火尤物, 戰鬥格極品, 身材當然一流! 皮膚白滑,
5'4左右, 走肥body, 36D白滑青筋大波, 前突後突, 非常惹火 !

同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身,
抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…
我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 鴛鴦浴缸浴,
爬上爬落玩波推, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!!!
好有一種衝動就地正法佢 !

之後上床玩, 推油按摩卒波子, high ! 女女鍚我lin lin,
再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 不停深喉, 好有技術,
環保吹奏, 好Q爽皮 ~! 再用大波夾腸玩我條JJ,
JJ俾佢對搞到硬爆, 唯有上套, 女女M字腳坐上黎,
我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 策騎技術高,
係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 男上大車插,
脷叠脷, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 啪啪聲!
勁好砌! 推到頂唔住射左...事後女女同我沖涼, 繼續車,
臨走前仲送左個goodbye kiss我

惹火尤物Kibby好身材, 勁好招呼又車得, 36D巨奶波推 泰式浴缸浴 推油按雀, 每樣都令人high爆! 800物超所值! 要好放 好玩 好砌嘅囡囡, Kibby值得一試 !
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
性感迷人火辣辣
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝師兄分享。

回復 KMCousin #1 的帖子

身材誘人,扑得過

身材好,一試無妨

前突後突, 非常惹火